Ryhmävaraukset

Hotelli Punkaharjuun mahtuu isompikin ryhmä majoittumaan! Myyntipalvelumme hoitaa sekä majoitus- että ravintolapalveluiden ryhmävaraukset puolestanne.

Hotelli Punkaharjussa ryhmänne majoittuu päärakennuksen upeissa huoneissa, historiallisessa Keisarinnan huvilassa tai luonnoläheisissä metsähuoneissa – tai jopa niissä kaikissa! Hotellin päärakennuksessa on 11 ja Keisarinnan huvilassa 9 yksilöllisesti sisustettua huonetta ympärivuotisessa käytössä. Lisäksi kesäaikaan 15 metsähuonetta tarjoavat viihtyisän majoitusvaihtoehdon keskellä Suomen kansallismaisemaa. Omissa vuoteissaan meillä majoittuu ympäri vuoden maksimissaan 33 henkilöä ja kesäaikaan 64 henkilöä.  Jos ryhmänne majoitustarve on tätä suurempi, myyntipalvelumme varaa teille mielellään myös läheisen Kruunupuiston Urholan jugendhuvilan tiloja.

Hotellin päärakennuksessa sijaitsevan ravintolan saleissa ja baarissa on yhteensä 120 asiakaspaikkaa ja aurinkoisella terassilla on 70 asiakaspaikka lisää.

Hotellin päärakennus (19 henkilöä)

Päärakennuksen vanhin osa on rakennettu 1845 ja sitä on ajan saatossa useasti laajennettu ja korjattu. Viimeisin pieteetillä ja vanhaa kunnioittaen tehty peruskorjaus on vuodelta 2016. ”Vanha rouva” seisoo edelleen ylväänä harjun laella ja edellyttää vierailtaan asianmukaista pukeutumista: talvisin voi olla viileää ja suosittelemme pukeutumaan lämmittävään ja kotoisaan villaan. Kesäisin kannattaa pukeutua kevyesti, koska ilmastointia ei ole.

Päärakennuksessa on 11 hotellihuonetta: 7 kahden hengen huonetta, 2 yhden hengen huonetta, 1 twin-huone (jossa erilliset vuoteet) ja 1 sviitti. Suurimmassa osassa huoneista on lisävuodemahdollisuus levitettävällä vuodesohvalla, jolloin majoittujille on mahdollista sijata myös erilliset vuoteet. Näin omissa vuoteissaan päärakennuksessa majoittuu maksimissaan 19 henkilöä. Päärakennuksen kahden hengen huoneista kolmeen voi majoittua lemmikin kanssa.

Hotellin päärakennuksessa sijaitsevat hotellin vastaanotto, hotellin ravintola, baari, lounge, keinutuoliveranta, kirjasto ja hotellin torni.

Päärakennuksen hotellihuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Keisarinnan huvila (15 henkilöä)

 

Keisarinnan huvila sijaitsee Saimaan rannalla, 200 metrin päässä päärakennuksesta. Keisarinna on rakennettu 1898 ja viimeisin peruskorjaus on tehty 2020. Kuten muutkin aikakautensa edustajat, Keisarinna edellyttää vierailtaan asianmukaista pukeutumista: talvisin voi olla viileää ja suosittelemme lämmittävää ja kotoisaa villaa. Kesäisin kannattaa pukeutua kevyesti, koska ilmastointia ei ole. Huvilassa on 9 huonetta, joista 5 on kahden hengen huoneita ja 4 sviittiä. Sviittien vuodeleveys on 2 metriä ja jokaisessa sviitissä on myös laadukas levitettävä vuodesohva. Kahden hengen huoneissa lisävuodemahdollisuutta ei ole, mutta kahdessa kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet. Näin omissa vuoteissaan Keisarinnassa majoittuu maksimissaan 15 henkilöä. Keisarinnassa on kolme lemmikkihuonetta: yksi kahden hengen huone ja kaksi sviittiä. 

Keisarinnan huvilassa sijaitsevat myös kokoustila Kämäräinen ja Salonki Hilda Holm.

Keisarinnan huvilaan ja sen hotellihuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Metsähuoneet (30 henkilöä)

Kesäkäytössä olevat metsähuoneet, joita on 15 kappaletta, sijaitsevat noin 500 metrin päässä hotellin päärakennuksesta, Kaarnaniemessä Saimaan rannalla. Mökit on kunnostettu viihtyisiksi hotellihuoneiksi, joissa on samat laadukkaat Unikulman vuoteet ja liinavaatteet kuin muuallakin hotellissa. Kaikissa metsähuoneissa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Näin omissa vuoteissaan metsähuoneissa majoittuu maksimissaan 30 henkilöä. Varustelutasoon kuuluvat myös kylpytakit, pyyhkeet, hiustenkuivain, vedenkeitin, minijääkaappi ja vesipullot. Osassa huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Metsähuoneet ovat käytettävissä kesäkaudella, touko-syyskuun, välisenä aikana. Kaikissa huoneissa on sähköt ja sähkölämmitys, muttei ilmastointia eikä juoksevaa vettä. Metsähuoneissa ei siis ole omaa wc:tä eikä suihkua. Metsähuoneiden yhteiset suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy useampi idyllinen puucee. Metsähuoneissa majoittuvat voivat myös veloituksetta käyttää hotellin rantasaunaa yleisillä aamuvuoroilla.

Metsähuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Myyntipalvelumme palvelee arkisin kello 9-16 välisenä aikana. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä ryhmällenne sopiva majoitusvaihtoehto! Tai jätä tarjouspyyntö! 

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot  löytyvät täältä.

Myyntipalvelumme yhteystiedot:

+358 15 511 311