Kokousten oheisohjelmat

Suunnittelemme kokousten oheisohjelmat aina toiveiden ja vuodenaikojen mukaan. Tässä muutamia esimerkkejä oheisohjelmista:

Keynote-puhujien verkosto käytettävissä

Saimi Hoyer on yksi Suomen kysytyimmistä ja vaikuttavimmista puhujista. Saimin tarina ei jätä ketään kylmäksi ja luo uskoa siihen, kuinka pahimmatkin esteet voidaan ylittää ja kuinka arvot ovat lopulta kaikkien tärkeimpiä. Puhujaverkostoon kuuluu myös useita muita puhujia, motivaattoreita tai eri aihepiirien asiantuntijoita. Loistava esimerkki asiantuntijapuhujista on Punkaharjulla asuva dosentti Jyrki Paaskoski, joka herättää Punkaharjun tarinat ja historian eloon hauskalla tarinoinnillaan.

***

Sieni- ja villiyrttiretket sekä luennot

Tarjoamme myös useita metsäluontoon liittyviä oheisohjelmia. Hotellimme sielu ja sydän Saimi Hoyer on intohimoinen sieniharrastaja, kuuluuhan hänen sloganinsa ”kaikki paitsi sienestys on turhaa”.

***

Suomen metsämuseo Lusto avaa metsän uudella tavalla

”Jos metsään haluat mennä nyt, niin Lustossa takuulla yllätyt”. Suomen metsämuseo Lusto on innostava yllätys tarjonnaltaan. Voimme järjestää kokoukseenne opastetun kierroksen Luston mielenkiintoisissa näyttelyissä tai lähdemme yhdessä metsäretkelle Luston ainutlaatuisiin metsiin, esimerkiksi Puulajipuiston aarnimetsään. Onpa vaihtoehtona myös järjestää kokouksesi illallinen Luston museotiloissa, mikä on varmasti ainutlaatuinen elämys.

***

Liikuntaa kaikkina vuodeaikoina

Kokousryhmän toiveiden mukaan voidaan järjestää erilaisia retkiohjelmia harjualueen upeissa maisemissa. Talvikaudella hotellin pihasta pääsee lumikenkäretkelle tai Pihlajavedellä kiertelevälle retkiluistelureitille. Maastohiihdon harrastajat nauttivat lenkistä suoraan hotellin alapuolelta alkavalla valaistulla ladulla. Kesäkaudella suosittelemme pyöräilyretkiä sekä rentoa ja kevyttä kävelyliikuntaa harjualueen lumoavilla poluilla tai viereisen Luken tutkimuspuiston aarnimetsässä.

Islanninhevoset ovat hurmaava tapa liikkua harjualueella tai puulajipuiston reiteillä. Nuotiotulet, makkaran tai tikkupullan paisto onnistuvat mukavasti nuotiopaikoilla osana retkiä.

Kokouspäivän päättää saunominen hurmaavassa rantasaunassamme, josta pääsee pulahtamaan virkistävään Saimaaseen. Tähtitaivaan alla on mahtava rentoutua uudessa luksusulkoporealtaassamme.

Vesille pääsee helposti kanooteilla suoraan rannastamme. Pidempi retki saaristoon voidaan tehdä yhteistyökumppanimme Targa-veneellä tai sisävesilaivalla, joka sopii myös kokoustilaksi.

***

Lisää kokousaktiviteeteiksi sopivia oheispalveluita löytyy täältä.
ja muista aktiviteeteista täältä.