Koronaepidemia

***

Hei Sinä Hotelli Punkaharjun ystävä.

Terveiset täältä kevääseen heräilevän harjuluonnon keskeltä. Me Hotelli Punkaharjulla haluamme tarjota kaikille mieleenpainuvia elämyksiä ja pitää teistä hyvää huolta, kun vierailette meillä.

Vastuullisena yrityksenä tahdomme olla ennaltaehkäisemässä Covid-19 viruksen leviämistä maassamme. Seuraamme Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen suosituksia sekä hallituksen linjaamia toimenpiteitä

Tämän vuoksi Hotelli Punkaharju, Ravintola Punkaharju ja Museoravintola Nila on päätetty sulkea toistaiseksi 18.3.2020 alkaen. Tällä hetkellä olemme myös siirtämässä kevään tapahtumia myöhäisempiin ajankohtiin.

Seuraamme meneillään olevan koronavirusepidemian kehittymistä ja tiedotamme Hotelli Punkaharjun ja Museoravintola Nilan avautumisesta ja tapahtumien uusista ajankohdista mahdollisimman pian verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Instagramissa.

Yleisesti vallitsevasta tilanteesta huolimatta keskitymme tulevan kesän ja syksyn suunnitteluun ja toivomme pääsevämme taas mahdollisimman pian nauttimaan yhteisistä, ikimuistoisista hetkistä kanssanne harjulla.

Hotelli Punkaharjun myyntipalvelu on avoinna ja meihin voi olla yhteydessä maanantaista perjantaihin klo 9-15. Myyntipalvelun tavoitatte sähköpostitse tai puhelimitse +358 15 511 311.

Vaikka tilanne on meistä jokaiselle poikkeuksellinen ja haastava, niin nautitaan luonnosta, läheisistä ja heräävästä keväästä. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Lämmöllä,
Saimi ja koko Hotelli Punkaharjun väki