Lokakuun tarjous

Syysrentoutumista ja nautiskelua harjulla!

Syksy Saimaalla on ihanaa aikaa. Harjun upea väritys suorastaan kutsuu ulkoilemaan, rauhoittumaan ja nauttimaan luonnon parhaista paloista. Harjualueella on useita merkittyjä reittejä, joista voi nautiskella kävellen, tai jos kaipaat vähän vauhdikkaampaa menoa, voit vuokrata meiltä pyörän. Punkaharjun puulajipuisto mukavine hiekkateineen sopii hienosti pyöräilyyn.

Käyntikohteista suosittelemme Metsämuseo Lustoa, jonka näyttelyt kertovat monipuolisesti metsästä ja metsän merkityksestä suomalaisten elämässä.

Ulkoilupäivän päätteeksi rentoudutaan rantasaunalla ja nautitaan hiljaisuudesta ja upeasta tähtitaivaasta ulkoporeammeessa. Illan kruunaa keittiömme herkut.

Lokakuun ruskatarjouksena tarjoamme kahden yön yöpyjille saunan ja ulkoaltaan käyttövuoron saunan hinnalla 50 € (norm. 200 €) sekä vierailun Metsämuseo Lustossa ja lounaan Museoravintola Nilassa yhteishintaan 19 €. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Majoitushinnaston löydät täältä.

Tiesithän, että meille on kätevä saapua ekologisesti junalla. Luston asemalta on noin kilometrin matka hotellille. Täältä pääset lukemaan Lähimutsi-blogin kokemuksen junamatkasta Punkaharjulle.

VR:n aikataulut löydät täältä.

Tiedustelut ja varaukset:
Puhelin 015 511 311
Sähköposti