Lumoava joulu kansallismaisemassa

Hotelli Punkaharjun joulu tarjoaa viipyilevän rauhallista tunnelmaa, pieniä taianomaisia hetkiä, joulun tunnelmallisia säveliä ja valloittavia makuja. Koe unohtumaton joulun taika kansallismaisemassa!

Rauhoitu eleganttiin joulun viettoon Hotelli Punkaharjussa. Nauti harjualueen kiireettömästä tunnelmasta, lumoavasta luonnosta, pienistä taianomaisista hetkistä ja palkitusta ruuasta. Koe myös maaginen joulumessu maailman suurimmassa puukirkossa.

Hotelli Punkaharjun lumoava joulu 23. – 26.12.

Maanantai 23.12

Joulun vietto aloitetaan yhteisellä glögihetkellä ja Jouko Lehtikuusen työnäytöksellä. Illan kruunaa kolmen ruokalajin illallinen.

Jouluherkkuja punkaharjulaisella twistillä.

Tiistai 24.12.

Aatto aloitetaan rentoillen tai upealla harjualueella ulkoillen, jokainen oman toiveensa mukaisesti tai ohjatusti. Aamupäivällä nautitaan joulupuurobrunssi ja kuunnellaan yhdessä joulurauhanjulistus Suomen Turusta. Iltapäivällä saunotaan perinteisesti ihanalla jäälyhtyjen valaisemalla rantasaunallamme ja saunan päälle herkutellaan kinkulla. Aattoiltaa kokoonnutaan juhlistamaan munatoteille, jonka jälkeen siirrytään yhdessä neljän ruokalajin jouluillalliselle.

Talvinen satumaa.
Kirjastohuoneessa voit rentoutua kirjoja lukien tai seurapelejä pelaten.

Keskiviikko 25.12.

Aamuvirkuille suosittelemme jouluaamun jumalanpalvelusta Kerimäen kirkossa kello 7.00 tai Punkaharjun kirkossa kello 8.00. Kirkkoväelle tarjolla pientä aamupalaa ennen jumalanpalvelusta. Kirkon jälkeen aamusauna ja joulupäivän brunssi. Puolilta päivin kuullaan myös matkamiesten tarinoita Punkaharjulta. Iltapäivällä rauhoitutaan Harjun iltapäiväteen äärelle, ja illalla nautiskellaan taas huikea neljän ruokalajin illallinen.

Joulujumalanpalvelus maailman suurimmassa puukirkossa on unohtumaton elämys.

Torstai 26.12.

Aamiainen ja aamusauna. Tapaninpäivän lounas.

Jouluna saunotaan aamuin illoin.

Tule viettämään kanssamme lumoava joulu kansallismaisemassa, joko koko joulunajaksi tai vaikka vain ruokailuista nauttien. Tutustu joulunajan ruokailuihin täältä.

Hinnat

1 hh 750 €/hlö
2 hh 620 €/hlö
Sviitti 700 €/hlö
Lisävuoteessa 380 €/hlö
Lapsi lisävuoteessa (alle 12v.) 290 €/hlö

Paketti sisältää kolmen yön yöpymisen, ruokailut (aamiaiset, 3 x illallinen, 2 x brunssi, lounas), saunan kerran päivässä ja ohjelmat. Lisämaksusta mahdollisuus varata sauna ja ulkoporeallas yksityiskäyttöön. Lisäyöt 180 €/huone.

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311