Ryhmävaraukset

Hotelli Punkaharjuun mahtuu isompikin ryhmä majoittumaan! Myyntipalvelumme hoitaa sekä majoitus- että ravintolapalveluiden ryhmävaraukset puolestanne.

Hotelli Punkaharjussa ryhmänne majoittuu päärakennuksen upeissa huoneissa, historiallisessa Keisarinnan huvilassa tai luonnoläheisissä metsähuoneissa – tai jopa niissä kaikissa! Hotellin päärakennuksessa on 11 ja Keisarinnan huvilassa 9 yksilöllisesti sisustettua huonetta ympärivuotisessa käytössä. Lisäksi kesäaikaan 14 metsähuonetta tarjoavat viihtyisän majoitusvaihtoehdon keskellä Suomen kansallismaisemaa. Omissa vuoteissaan meillä majoittuu ympäri vuoden maksimissaan 33 henkilöä ja kesäaikaan 61 henkilöä.  Jos ryhmänne majoitustarve on tätä suurempi, myyntipalvelumme varaa teille mielellään myös läheisen Kruunupuiston Urholan jugendhuvilan tiloja.

Hotellilla on kaksi ravintolaa: Punkaharju ja Nila. Hotellin päärakennuksessa sijaitsevan Ravintola Punkaharjun ravintolasaleissa ja baarissa on yhteensä 120 asiakaspaikkaa ja aurinkoisella terassilla on 70 asiakaspaikka lisää. Suomen Metsämuseo Luston yhteydessä toimivassa Museoravintola Nilassa on 40 asiakaspaikkaa. Nilasta löydät suolaisten ja makeiden kahvilaherkkujen lisäksi maistuvan kotiruokalounaan.

Hotellin päärakennus (19 henkilöä)

 Päärakennuksessa on 11 hotellihuonetta: 7 kahden hengen huonetta, 2 yhden hengen huonetta, 1 twin-huone (jossa erilliset vuoteet) ja 1 sviitti. Suurimmassa osassa huoneista on lisävuodemahdollisuus levitettävällä vuodesohvalla, jolloin majoittujille on mahdollista sijata myös erilliset vuoteet. Näin omissa vuoteissaan päärakennuksessa majoittuu maksimissaan 19 henkilöä. Päärakennuksen kahden hengen huoneista kolmeen voi majoittua lemmikin kanssa.

Hotellin päärakennuksessa sijaitsevat myös hotellin vastaanotto, Ravintola Punkaharju, baari, lounge, keinutuoliveranta, kirjasto ja hotellin torni.

Päärakennuksen hotellihuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Keisarinnan huvila (14 henkilöä)

Keisarinnan huvila sijaitsee noin 200 metrin päässä hotellin päärakennuksesta. Vuonna 1898 rakennetussa ja vuonna 2020 pieteetillä kunnostetussa huvilassa on 9 huonetta, joista 5 on kahden hengen huoneita ja 4 sviittiä. Sviittien vuodeleveys on 2 metriä ja jokaisessa sviitissä on myös laadukas levitettävä vuodesohva. Kahden hengen huoneissa lisävuodemahdollisuutta ei ole, mutta yhdessä kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet. Näin omissa vuoteissaan Keisarinnassa majoittuu maksimissaan 14 henkilöä. Keisarinnassa on kaksi lemmikkihuonetta: yksi kahden hengen huone ja yksi sviitti. 

Keisarinnan huvilassa sijaitsevat myös kokoustila Kämäräinen ja Salonki Hilda Holm.

Keisarinnan huvilaan ja sen hotellihuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Metsähuoneet (28 henkilöä)

Kesäkäytössä olevat metsähuoneet, joita on 14 kappaletta, sijaitsevat noin 500 metrin päässä hotellin päärakennuksesta, Kaarnaniemessä Saimaan rannalla. Mökit on kunnostettu viihtyisiksi hotellihuoneiksi, joissa on samat laadukkaat Unikulman vuoteet ja liinavaatteet kuin muuallakin hotellissa. Kaikissa metsähuoneissa on parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Näin omissa vuoteissaan Metsähuoneissa majoittuu maksimissaan 28 henkilöä. Varustelutasoon kuuluvat myös kylpytakit, pyyhkeet, hiustenkuivain, vedenkeitin, minijääkaappi ja vesipullot. Osassa huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.

Metsähuoneet ovat käytettävissä 18.5-30.9. välisenä aikana. Kaikissa huoneissa on sähköt ja sähkölämmitys, muttei juoksevaa vettä. Metsähuoneissa ei siis ole omaa wc:tä eikä suihkua. Metsähuoneiden yhteiset suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy useampi idyllinen puucee. Metsähuoneissa majoittuvat voivat myös veloituksetta käyttää hotellin rantasaunaa yleisillä aamuvuoroilla.

Metsähuoneisiin voit tutustua tarkemmin tästä.

Myyntipalvelumme palvelee arkisin kello 9-16 välisenä aikana. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä ryhmällenne sopiva majoitusvaihtoehto! Tai jätä tarjouspyyntö! 

Ryhmien varaus- ja peruutusehdot  löytyvät täältä.

Myyntipalvelumme yhteystiedot:

+358 15 511 311