15.-17.4.2022 Hotelli Punkaharjun pääsiäinen

***

Tervetuloa hurmioitumaan pääsiäisestä ja keväästä Hotelli Punkaharjuun, jossa nautit harjualueen kiireettömästä tunnelmasta, lempeän liikunnan ilosta ja rentoudut rantasaunan pehmeissä löylyissä. Kevättalven auringonsäteet nostavat hymyn huulille ja Saimaan rannoilta ja harjualueelta löydät ihania reittejä niin kävely- ja lumikenkäilyyn kuin myös hiihtoon ja retkiluisteluun.

Keittiöpäällikkömme Mikko Lahtinen on loihtinut valloittavat pääsiäiseen sopivat menut, joita nautitaan ohjelmallisilla illallisilla. Perjantaina nautimme matkamiesten illallisesta yhdessä historioitsijoiden Leena ja Jyrki Paaskosken sekä Saimi Hoyerin kanssa ja kuulemme tarinoita Hotelli Punkaharjun ja sen mielenkiintoisten matkaajien vaiheista. Pääsiäisen kruunaa lauantai-iltana upean tulkitsijan, Johanna Förstin, Abdissa Mamba Assefan ja Mikko ’Gunu’ Karjalaisen konsertti.

***

Hinnat: 
1hh 495 € / hlö
2hh 395 € / hlö
Sviitti 450 € / hlö
Sviitti järvinäköalalla 470 €/ hlö
Lisävuode 290 € / hlö
Lisävuode lapselle: 150 € / hlö

Paketti sisältää majoituksen perjantaista sunnuntaihin, ruokailut (2 x aamiainen, 1 x lauantailounas, 1 x neljän ruokalajin matkamiesten illallinen, 1 x kolmen ruokalajin illalliskonsertti), rantasaunan aamuvuorot + ulkoporeamme sekä piccolot kuohuvaa huoneessa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Lisämaksusta Heikki Kähkösen oluttasting, Saimin ja Katjan korkkari- & kauneuskoulu tai mahdollisuus varata sauna ja ulkoporeallas yksityiskäyttöön.

Mikäli haluat saapua pääsiäisen viettoon jo kiirastorstaina, tarjoamme torstain ja perjantain välisen yön majoituksesta -20% alennuksen.
Tutustu huonehintoihimme täältä.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen pääsiäinen kanssamme!
Myös lemmikit ovat meille tervetulleita.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311