Huoleton mimmiloma

***

Nyt parhaat ystävykset tai isompi mimmiporukka mukaan ja viettämään hulvatonta, herkullista, pirskahtelevaa ja huolet harjulle heittävää mimmilomaa Hotelli Punkaharjuun!

Hotelli Punkaharjun huoleton mimmiloma tarjoaa rentoutusta, yhdessäoloa, ikimuistoisia hetkiä, unohtamatta herkullisia makuelämyksiä. Yöpyminen tapahtuu valintanne mukaan Hotellin päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan uniikeissa sviiteissä tai hotellihuoneissa. Arvokkaan yhteisen, vain teidän keskisen yhdessäolon lisäksi illalla nautitte häkellyttävän hyvän neljän ruokalajin illallisen ja rentoudutte rantasaunamme lempeissä löylyissä.

Lisänä pakettiinne voitte varata muun muassa Saimin hersyvän hauskan ja kannustavan korkkarikoulun mimmiporukallenne. Tai miltä kuulostaisi wine-tasting ravintolapäällikkömme Maxin kanssa? Myös Salonki Hilda Holmin ihana Katja on valmis hemmottelemaan teitä pikameikeillä ja -kampauksilla. Lisämaksusta on mahdollista varata ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen.

Ei siis muuta kuin korkkarit kattoon ja uusia ikimuistoisia tarinoita hotellin historiaan loihtimaan!

***

Hotelli Punkaharjun mimmiloma kesäsesongin ulkopuolella (16.2.-31.5.2023 sekä 1.9.-17.12.2023)
2hh 290 € / hlö
sviitissä 320 € / hlö
lisävuode 230 € / hlö
Sisältäen yhden yön majoituksen, aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kukkia ja suklaata sisään kirjautuessanne huoneeseen, samppanjapullon yksityisen rantasaunavuoron yhteyteen, neljän ruokalajin illallisen sekä Hotelli Punkaharjun tuliaispaketin lähtiessänne kotiinviemisenä.

Suosittelemme:
Ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen +100 € / h
Saimin korkkarikoulu
Saimin mallitarina -luento
Saimin tie kansainväliseltä mallinuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi -luento
Viininmaistelu/drinkkikoulu
Salonki Hilda Holmin palvelut
Valokuvaus miljöössä

Lisätietoja ja varaukset:
+ 358 15 511 311