Jazz in the Woods

Nauti syksyn pimenevistä illoista, maailmantähtien jazz-musiikista sekä sadonkorjuun parhaimmista mauista ja tartu Hotelli Punkaharjun unohtumattomaan jazzintäyteiseen majoitustarjoukseen!

Haluaisitko arkea pakoon, nauttimaan ruskan väreistä, syksyn pimenevistä illoista, kauden parhaimmista lähiruokaherkuista sekä maailmanluokan jazzista? Kaipaatko omaa rauhaa metsäluonnon keskellä tai haluatko tulla viettämään Sadonkorjuun juhlaa kanssamme lumoutuen kansallismaisemasta ja jazzin kultakauden musiikista? Hotelli Punkaharju tarjoaa makuhermoja kutkuttavia ja kaikkia aisteja ruokkivia elämyksiä Saimaa Gastronomy Sadonkorjuun teemaviikonlopussa.

***

Hinta kahdelle:
229 €
Sisältäen yhden yön majoituksen metsähuoneessa, aamusaunavuorot & aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kolmen ruokalajin illallisen kahdelle sekä liput Gunun Klubi: Olli Soikkeli Quartetin konserttiin.
Tutustu metsähuoneisiimme täältä.

Hinta yhdelle:
159 €
Sisältäen yhden yön majoituksen metsähuoneessa, aamusaunavuorot & aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kolmen ruokalajin illallisen sekä lipun Gunun Klubi: Olli Soikkeli Quartetin konserttiin.
Tutustu metsähuoneisiimme täältä.

HUOM!
Tarjous on voimassa Saimaa Gastronomy Sadonkorjuu -teemaviikonlopun ajan 30.9.-2.10.222. Mainitsettehan varausta tehdessänne tarjouskoodin ”Jazzinthewoods”.
Huomaathan, että tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Tarjous ei koske ryhmävarauksia.  Majoitustarjouksen voitte hyödyntää vain tekemällä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse, internetin tai booking.comin kautta tehdyt varaukset eivät kuulu tarjouksen piiriin.

Lisämaksusta:
Heikki Kähkösen oluttasting
Yksityinen rantasaunavuoro
Meditatiivinen metsäkylpy
Sieniretki lähimetsiin
Välinevuokraamo
Salonki Hilda Holm

***

Lisätietoja ja varaukset:
P. + 358 15 511 311