Kahden yön golfloma

Irtiotto arjesta kumppanin tai kollegan kanssa, rentouttavaa golfausta ystävien kesken, lemmenloma kahdelle kansallismaisemassa? Hotelli Punkaharju ja Kerigolf tarjoavat luontoa ja luksusta. Täysi kierros Kerigolfissa, illallinen kansallismaisemaa ihaillen, rantasauna ja ulkoporeallas yksityisellä vuorolla ja lepoa hotellin ylellisissä vuoteissa. 

Ajoaika hotellista Kerigolfin kentälle on vain 20 minuuttia (18 km). Kerigolfin haastava, 18-väyläinen kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan ja sen korkeuserot tuovat vaihtelua peliin. Kattavat pukuhuoneet sauna- ja peseytymistiloineen pitävät huolen pelaajien tavaroista kierroksen aikana ja klubiravintola ja ProShop palvelevat ammattitaidolla.

Hotelli Punkaharjun 20 yksilöllistä sisustettua huonetta sijaitsevat hotellin päärakennuksessa ja Keisarinnan huvilassa. Hotelli Punkaharjun ravintolassa arvostetaan paikallisia, puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Golftarjouksiimme voitte yhdistää muita elämyksiä esim. Salonki Hilda Holmin palveluita, saunaa ja poreallasta, ulkoilma-aktiviteetteja, viini- tai oluttastingia, yksityistä illallista Hotellin tornissa jne. Lue lisää oheisaktiviteeteista!

Kahden yön golfloma alk. 395 €/henkilö, sisältää

  • majoitus, kaksi yötä kahden hengen huoneessa saatavuuden mukaan joko hotellin päärakennuksessa tai Keisarinnan huvilassa
  • Ilmainen wifi ja pysäköinti hotellin parkkipaikalla
  • Hotelli Punkaharjun palkittu aamiainen kahtena aamuna
  • kaksi kolmen ruokalajin illallista Ravintola Punkaharjussa
  • green fee (18 reikää) Kerigolfin kentälle
  • yksityinen saunavuoro, kaksi tuntia, hotellin rantasaunalla sisältäen ulkoporeammeen käytön
  • rantasaunan yleiset aamuvuorot saatavuuden mukaan

Voimassaoloaika ja huone-, pöytä- ja peliaikavaraukset

Tarjous on voimassa syyskaudella 2022 saatavuuden mukaan  sunnuntai/maanantai-torstai välillä hotellin aukioloaikojen puitteissa ajalla 14.8.–14.10. 2022 (tai golfkauden loppuun). Huone- ja pöytävaraukset tehdään myyntipalvelusta puhelimitse +358 15 511 311 tai

Green feet toimitetaan suoraan huoneeseen ja peliaikavaraukset tehdään joko Nexgolfissa tai suoraan Kerigolfin caddiemasterilta tai puhelinnumerosta Puh. (015) 252 600.