Mimmiloma

Nyt parhaat mimmikaverit tai tyttöjen työporukka mukaan ja viettämään hulvatonta, herkullista, pirskahtelevaa ja huolet harjulle heittävää Mimmilomaa Hotelli Punkaharjuun.

Hotelli Punkaharjun huoleton mimmiloma tarjoaa rentoutusta, yhdessäoloa sekä ikimuistoisia hetkiä, herkullisia makueläyksiä unohtamatta. Yöpyminen tapahtuu valintanne mukaan Hotellin päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan uniikeissa sviiteissä tai hotellihuoneissa. Arvokkaan yhteisen, vain teidän keskisen yhdessäolon lisäksi illalla nautitte keittiöpäällikkömme Mikko Lahtisen häkellyttävän hyvän neljän ruokalajin illallisen ja rentoudutte rantasaunamme lempeissä löylyissä.

Lisänä pakettiinne voitte varata muun muassa Saimin hersyvän hauskan ja kannustavan korkkarikoulun mimmiporukallenne. Tai miltä kuulostaisi meditatiivinen metsäkylpy hotellin isännän Teron johdolla ja wine-tasting ravintolapäällikkömme Maxin kanssa? Myös Salonki Hilda Holmin ihana Katja on valmis hemmottelemaan teitä pikameikeillä ja -kampauksilla. Lisämaksusta on mahdollista varata ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen.

Ei siis muuta kuin korkkarit kattoon ja uusia ikimuistoisia tarinoita hotellin historiaan loihtimaan!

***

Hotelli Punkaharjun mimmiloma kesäsesongin ulkopuolella (1.9.2021-31.5.2022)
2hh huoneessa 290€/hlö
Sviitissä 320€/hlö
Lisävuode 230€/hlö

Paketti sisältää yhden yön majoituksen valitussa majoitusluokassa, aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kukkia ja suklaata sisäänkirjautuessanne huoneeseen, samppanjapullon saunavuoron yhteyteen (1,5h), neljän ruokalajin illallisen sekä lähtiessänne Hotelli Punkaharjun tuliaispaketin kotiinviemisenä.

Lisämaksusta
Saimin korkkarikoulu
Saimin mallitarina -luento
Saimin tie kansainväliseltä mallinuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi -luento
Salonki Hilda Holmin palvelut

***

Lisätietoa ja varaukset:
+358 15 511 311