Syystarjous

Nauti syksyn pimenevistä illoista, koe unohtumaton elämys metsän keskellä ja tartu Hotelli Punkaharjun syystarjoukseen!

***

Haluaisitko arkea pakoon, rentoutua kansallismaiseman äärellä ja nauttia pimenevistä illoista, ruskan väreistä sekä harjun hiljaisuudesta? Pyöräillä pitkin vuosisadan tieksi valittua Harjutietä syysauringon paistaessa järven yli? Kokeilla sienestämistä, sauvakävelyä, melontaa tai vaikkapa metsäkylpyä? Tai vain oleilla villasukat jalassa, nauttien teen lämmöstä sohvan nurkassa? Tule nauttimaan syksyn pienistä ihmeistä Hotelli Punkaharjuun ja varaa pieni pakohetki arjesta!

***

Hinta:
209 €
Sisältäen yhden yön majoituksen metsähuoneessa, aamiaisen hotellin päärakennuksessa sekä kolmen ruokalajin illallisen kahdelle.
Tutustu metsähuoneisiimme täältä.

HUOM!
Tarjous on voimassa arkisin maanantaista torstaihin Hotelli Punkaharjun aukioloaikojen mukaisesti 15.8.-25.9.2022. Mainitsettehan varausta tehdessänne syystarjouksen.
Huomaathan, että tarjous koskee vain uusia varauksia ja tarjoushintaisia huoneita on rajattu määrä. Tarjous ei koske ryhmävarauksia tai teema- ja tapahtumapaketteja.  Syyslomatarjouksen voitte hyödyntää vain tekemällä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse, internetin tai booking.comin kautta tehdyt varaukset eivät kuulu tarjouksen piiriin.

Lisämaksusta:
Yksityinen rantasaunavuoro
Meditatiivinen metsäkylpy
Sieniretki lähimetsiin
Välinevuokraamo
Illallinen tornissa
Salonki Hilda Holm

***

Lisätietoja ja varaukset:
P. + 358 15 511 311