Yhden yön golfloma

Olipa kyseessä irtiotto arjesta kumppanin tai kollegan kanssa, rentouttavaa golfausta ystävien kesken, lemmenloma kahdelle kansallismaisemassa, Hotelli Punkaharju ja Kerigolf tarjoavat luontoa ja luksusta.  Täysi kierros Kerigolfin moni-ilmeisellä metsäisellä kentällä, illallinen palkitussa Ravintola Punkaharjussa kansallismaisemaa ihaillen ja lepoa hotellin ylellisissä vuoteissa.

Voitte pelata täyden 18-reiän kierroksen joko ennen majoittumistanne Hotelli Punkaharjuun tai vasta levättyänne hotellissa yön yli. Ajoaika hotellista Kerigolfin kentälle on vain 20 minuuttia (18 km). Kerigolfin haastava, 18-väyläinen kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan ja sen korkeuserot tuovat vaihtelua peliin. Kattavat pukuhuoneet sauna- ja peseytymistiloineen pitävät huolen pelaajien tavaroista kierroksen aikana ja klubiravintola ja ProShop palvelevat ammattitaidolla.

Hotelli Punkaharjun 20 yksilöllistä sisustettua huonetta sijaitsevat hotellin päärakennuksessa ja Keisarinnan huvilassa. Ravintola Punkaharjussa arvostetaan paikallisia, puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Golftarjouksiimme voitte yhdistää muita elämyksiä esim. Salonki Hilda Holmin palveluita, saunaa ja poreallasta, ulkoilma-aktiviteetteja, viini- tai oluttastingia, yksityistä illallista Hotellin tornissa jne. Lue lisää oheisaktiviteeteista!

Yhden yön golfloma alk. 179 €/henkilö, sisältää

  • yhden yön majoitus kahden hengen huoneessa saatavuuden mukaan joko hotellin päärakennuksessa tai Keisarinnan huvilassa
  • Ilmainen wifi ja pysäköinti hotellin parkkipaikalla
  • Hotelli Punkaharjun palkittu aamiainen
  • kolmen ruokalajin illallinen Ravintola Punkaharjussa
  • green fee (18 reikää) Kerigolfin kentälle
  • rantasaunan yleiset aamuvuorot saatavuuden mukaan

Voimassaoloaika ja huone-, pöytä- ja peliaikavaraukset

Tarjous on voimassa syyskaudella 2022 saatavuuden mukaan sunnuntai/maanantai-torstai välillä hotellin aukioloaikojen puitteissa ajalla 14.8.–14.10. 2022 (tai golfkauden loppuun). Huone- ja pöytävaraukset tehdään myyntipalvelusta puhelimitse +358 15 511 311 tai

Green feet toimitetaan suoraan huoneeseen ja peliaikavaraukset tehdään joko Nexgolfissa tai suoraan Kerigolfin caddiemasterilta tai puhelinnumerosta Puh. (015) 252 600.