Metsähuoneet

Upea tapa majoittua harjuluonnon keskellä. Metsähuoneet sijaitsevat hotellin alueella, omalla niemenkärjellään, Punkaharjun katveessa. Suomen vanhimmat majoituskäyttöön rakennetut mökit on uudistettu viihtyisiksi hotellihuoneiksi. Yö jylhien honkien keskellä, suojellulla luonnonkauniilla niemellä on yllätyksellinen ja unohtumaton elämys.

***
Metsähuoneet sijaitsevat noin 500 metrin päässä hotellin päärakennuksesta omassa niemenkärjessään aivan järven rannalla. Metsähuoneet on sisustettu ympäröivään luontoon sopivaksi. Metsähuoneissa on sähköt, muttei juoksevaa vettä. Metsähuoneiden suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy useampi idyllinen puucee.

Metsähuoneiden laadukkaat vuoteet pedattuna hotellitason vuodevaatteilla takaa maittavat unet jokaiselle. Varustelutaso: laadukkaat Unikulman sängyt, lisävuodemahdollisuus, vuodevaatteet, pyyhkeet, hiustenkuivain, vedenkeitin, minijääkaappi ja vesipullot. Ei juoksevaa vettä.  Yhteiset wc- ja suihkutilat läheisessä sosiaalirakennuksessa.

Metsähuoneet ovat käytettävissä 16.5.-31.9. välisenä aikana. Huonehinta sisältää aamiaisen hotellin päärakennuksessa sekä rantasaunan yleiset aamuvuorot. Tutustu hinnastoon täältä.

Meillä myös muutamia metsähuoneita, joihin voit majoittua lemmikkisi kanssa. Ilmoitathan lemmikistä varauksen yhteydessä.