Luonto

***

Suomen vanhimmat majoituskäyttöön rakennetut mökit on uudistettu viihtyisiksi metsähuoneiksi 2016–2022 välisenä aikana ja ne ovat käytössä kesäisin, touko-syyskuun välisenä aikana. Metsähuoneet sijaitsevat omassa niemenkärjessään, Punkaharjun katveessa, noin 500 metrin päässä hotellin päärakennuksesta. Yö jylhien honkien keskellä, suojellulla luonnonkauniilla niemellä on yllätyksellinen ja unohtumaton elämys.

Metsähuoneet on sisustettu ympäröivään luontoon sopivaksi ja niissä on sähköt sekä sähkölämmitys, mutta ei ilmastointia eikä juoksevaa vettä. Metsähuoneiden suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy useampi idyllinen puucee sekä vesipisteitä.

HUOM! Ei juoksevaa vettä. Yhteiset wc- ja suihkutilat läheisessä sosiaalirakennuksessa.

***

Hinnasto
Huonehinta sisältää aina aamiaisen ja kesäaikaan myös rantasaunan käytön yleisillä saunavuoroilla.

Varustelutaso:
Laadukas Unikulman 160 cm x 200 cm parivuode
Familonin vuodevaatteet
ihanat liinavaatteet
pyyhkeet ja kylpytakit
hiustenkuivaaja
vedenkeitin, kahvia ja teetä
vesipullot

Lisävuodemahdollisuus levitettävällä vuodesohvalla 1-2 hengelle.
Osassa metsähuoneista mahdollisuus yöpyä lemmikin kanssa.

Koko:
14,5 m2

Nettivaraus:
Tarkista saatavuus ja tee varaus Hotelli Punkaharjun kahden hengen (Metsähuone / Metsähuone – Rantatölli) metsähuoneisiin täältä.
Mikäli toiveenasi on majoittua jossakin tietyssä metsähuoneessa, kirjaathan toiveen kommentit  ja toivomukset -kenttään. Huomioithan kuitenkin, ettemme voi taata toiveita, mutta teemme parhaamme toteuttaaksemme ne. Tarkastathan huoneiden saatavuuden aina myyntipalvelusta, mikäli tarvitset lisävuoteen tai matkustat lemmikin kanssa.