Maahinen ja Menninkäinen

 

***

Astu satuun! Kuvataiteilija Paavo Halosen sisustamat Maahinen ja Menninkäinen lumoavat värikkyydellään. Kansanperinteestä ammentava design kertoo tarinoita ilosta ja runsaudesta, joka suomalaisessa käsityöperinteessä yhä kukoistaa. Väreissä ja muotokielessä ei säästellä, kerroksellisuudesta ja odottamattomista yhdistelmistä nautitaan.

Suomen vanhimmat majoituskäyttöön rakennetut mökit on uudistettu viihtyisiksi metsähuoneiksi 2016–2022 välisenä aikana ja ne ovat käytössä kesäisin, touko-syyskuun välisenä aikana. Metsähuoneet sijaitsevat omassa niemenkärjessään, Punkaharjun katveessa, noin 500 metrin päässä hotellin päärakennuksesta. Yö jylhien honkien keskellä, suojellulla luonnonkauniilla niemellä on yllätyksellinen ja unohtumaton elämys.

Metsähuoneissa on sähköt sekä sähkölämmitys, mutta ei ilmastointia eikä juoksevaa vettä. Metsähuoneiden suihku- ja WC-tilat sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa, aivan metsähuoneiden läheisyydessä. Lisäksi alueelta löytyy useampi idyllinen puucee sekä vesipisteitä.

HUOM! Ei juoksevaa vettä. Yhteiset wc- ja suihkutilat läheisessä sosiaalirakennuksessa.

***

Hinnasto

Huonehinta sisältää aina aamiaisen ja kesäaikaan myös rantasaunan käytön yleisillä saunavuoroilla.

Varustelutaso:
Laadukas Unikulman 160 cm x 200 cm parivuode
Familonin vuodevaatteet
ihanat liinavaatteet
pyyhkeet ja kylpytakit
hiustenkuivaaja
vedenkeitin, kahvia ja teetä
vesipullot

Design metsähuoneissa on mahdollista yöpyä lemmikin kanssa.

Koko:
14,5 m2

Nettivaraus:
Tarkista saatavuus ja tee varaus Hotelli Punkaharjun kahden hengen (Metsähuone – design) metsähuoneisiin täältä.
Mikäli toiveenasi on majoittua jossakin tietyssä metsähuoneessa, kirjaathan toiveen kommentit  ja toivomukset -kenttään. Huomioithan kuitenkin, ettemme voi taata toiveita, mutta teemme parhaamme toteuttaaksemme ne. Tarkastathan huoneiden saatavuuden aina myyntipalvelusta, mikäli tarvitset lisävuoteen tai matkustat lemmikin kanssa.