Majoituspaketit

 

Ihana rakkausloma

Oma nuppu kainaloon ja hetkeksi arkea karkuun Suomen kauneimpaan lemmenhuvipuistoon, Hotelli Punkaharjuun. Yöpyminen valintasi mukaan joko sviitissä tai Korento-huoneessa, jossa teidät vastaanottaa samppanjapullo. Romanttinen iltakävely Topeliuksen polulla Hotelli Punkaharjun eväskassin kera, pussailua pususillalla ja rentouttava rantasaunavuoro, kuohuvilla kilistely sekä ihana viiden ruokalajin illallinen spesiaalilla kattauksella ja jaettavalla jälkiruoalla.

Myynnissä ympärivuotisesti (pois lukien kesäsesonki)

  Hotelli Punkaharjun rakkausloma kahdelle hintaan 479 €.

Sisältää: yö sviitissä tai Korento-huoneessa, 5 ruokalajin illallinen, aamupala, samppanjapullo, kävelyreittikartta ja eväät, saunavuoro.

***

Rentouttava talviloma

Nauti luonnossa liikkumisesta, rentoudu rantasaunassa ja vietä talviloma Hotelli Punkaharjulla! Talvilomaviikoilla Hotelli Punkaharju on avoinna päivittäin ja tarjoamme osana talvilomien majoituspaketteja mahdollisuuden osallistua saunayogaan tai ohjatulle lumikenkäretkelle.

Talvilomaviikkojen 2, 3 ja 5 vrk:n majoituspaketit myynnissä 17.2.-8.3.2020.
Hinnat alk. 350€/hlö

Sisältää: Majoituksen, ruokailut, yleiset saunavuorot kerran päivässä sekä ohjatun aktiviteetin valinnan ja saatavuuden mukaan.

Lisätietoja Hotelli Punkaharjun talvilomaviikkojen ohjelmasta ja majoitustarjouksista.

***

Rakkauden ja ystävyyden viikonloppu

Tule kumppanisi, ystäväsi, perheesi tai vaikka lemmikkisi kanssa juhlistamaan rakkautta ja ystävyyttä Hotelli Punkaharjulle! Rakkauden ja ystävyyden viikonloppu tarjoaa valloittavia makuja, romantiikkaa, hersyvän hauskaa ohjelmaa sekä ikimuistoisia hetkiä keskellä kauneinta kansallismaisemaa.

Saimaa Gastronomy – Rakkauden aikaa -teemaviikonlopun yhden vuorokauden majoituspaketit alk. 218€/hlö ja kahden vuorokauden majoituspaketit alk. 418€/hlö.

Sisältää: majoittumisen, ruokailut, lauantain yleisen sekasaunavuoron sekä liput Jenni Janakan ja Aka Sosién Röyhkeyskouluun.

Lisätietoja Saimaa Gastronomy – Rakkauden aikaa -teemaviikonlopun ohjelmasta ja majoitustarjouksista.

***

Hotelli Punkaharjun pääsiäinen

Hotelli Punkaharjun pääsiäinen tarjoaa hyvää oloa luonnosta, rentouttavia löylyjä rantasaunassa sekä hieman jännitystä munanmetsästyksen parissa. Ota aikaa itsellesi ja rauhoitu pääsiäisen viettoon Hotelli Punkaharjun pitäessä sinusta ja perheestäsi hyvää huolta.

Pääsiäisen ajan majoituspaketit alk. 405€/hlö.

Sisältää: Majoittumisen, ruokailut sekä yleiset saunavuorot.

Lisätietoja Hotelli Punkaharjun pääsiäisen majoitustarjouksesta täältä.