Mimmiloma

Nyt parhaat mimmikaverit tai tyttöjen työporukka mukaan ja viettämään hulvatonta, herkullista, pirskahtelevaa ja huolet harjulle heittävää Mimmilomaa Hotelli Punkaharjuun.

Hotelli Punkaharjun huoleton mimmiloma tarjoaa rentoutusta, yhdessäoloa sekä ikimuistoisia hetkiä, herkullisia makueläyksiä unohtamatta. Yöpyminen tapahtuu valintanne mukaan Hotellin päärakennuksen tai Keisarinnan huvilan uniikeissa hotellihuoneissa tai luonnon sylissä Kaarnaniemen metsämökeissa. Arvokkaan yhteisen, vain teidän keskisen yhdessäolon lisäksi pääsette joko saunajoogaamaan tai metsäkylpemään ja meditoimaan hotellin isännän Teron johdolla tai maistelemaan kuplivia ravintolapäällikkömme Maxin kanssa. Illalla nautitte keittiöpäällikkömme Mikko Lahtisen häkellyttävän hyvän neljän ruokalajin illallisen ja rentoudutte rantasaunamme lempeissä löylyissä.

Lisänä voitte varata myös muun muassa Saimin hersyvän hauskaa ja kannustavaa korkkarikoulua, hänen luentojaan ja tarinoitaan tai hotellikierrosta tai vaikkapa maalaustuokion taiteilija Johanna Oraksen kanssa. Lisäksi Salonki Hilda Holmin ihana Katja on valmis hemmottelemaan teitä pikameikeillä ja -kampauksilla. Lisämaksusta on mahdollista varata ulkoporeallas saunavuoron yhteyteen.

Ei siis muuta kuin korkkarit kattoon ja uusia ikimuistoisia tarinoita hotellin historiaan loihtimaan!

***

Hotelli Punkaharjun mimmiloma kolmelle hengelle kesäsesongin ulkopuolella (1.9.2021-31.5.2022)
metsähuoneessa majoittuen 874€ (291€/hlö)
kahden hengen huoneessa majoittuen 939€ (313€/hlö)
sviitissä majoittuen 989€ (330€/hlö)

Paketti sisältää yhden yön majoituksen valitussa majoitusluokassa, aamiaisen hotellin päärakennuksessa, samppanjapullon sisäänkirjautumisen yhteyteen, yksityisen rantasaunavuoron ulkoporealtaan kera, neljän ruokalajin illallisen sekä valintanne mukaan rentouttavan saunajoogan, meditatiivisen metsäkylvyn tai viininmaistelun

Lisämaksusta
Saimin korkkarikoulu
Saimin mallitarina -luento
Saimin tie kansainväliseltä mallinuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi -luento
Salonki Hilda Holmin palvelut
Johanna Oraksen taidehetki

***

Lisätietoa ja varaukset:
+358 15 511 311