Aktiviteetit

Nauti aktiviteeteista ohjatusti

Ota kaikki mahdollinen teho irti liikunnasta personal trainer-palvelumme avulla. Ammattitaitoinen, koulutettu personal trainerimme räätälöi juuri Sinulle sopivan harjoitusohjelman, joka kehittää kroppaasi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sovi harjoitustuokiostasi erikseen valmentajasi kanssa.

Talven omat aktiviteetit

Talviaikaan hotellin läheisyydessä jokaisella on mahdollisuus löytää tiensä maagisen kauniille luontoreiteille. Käytössä on yksi Suomen pisimmistä retkiluistelureiteistä, jopa 15km, jonka varrelta löydät paikan makkaranpaistoon sekä Vohvelikahvilan, jonne voit pysähtyä kahveille.

Hotellilta löytyy myös mäet pulkalla laskemiseen sekä hiihtoladut osittain valaistulle 31km mittaiselle hiihtolatuverkostolle, jonne on pääsy hotellin välittömästä läheisyydestä. Lumikenkäpuistoonkin on vain pieni kävelymatka.

Lisäksi hotellin vastaanotosta voi tiedustella mahdollisuuksia ohjattuihin aktiviteetteihin. Hotellilta löytyy koulutetun liikunnanohjaajan / personal trainerin palvelut.

*15 km retkiluistelureittejä; Matkailukeskus Harjun Portin ylläpitämistä reiteistä löydät lisätietoja täältä.
*31 km osittain valaistuja hiihtolatuja; lisätietoja löydät täältä.
*8 merkattua reittiä lumikenkäpuistossa, helmi-maaliskuussa järjestämme opastettuja lumikenkäretkiä joka lauantai, lisätietoja löydätte täältä.
*Pulkkamäki suoraan hotellilta
*Sauvakävellen & vaeltaen pitkin harjumaisemaa

Saimaan kirkkaus kutsuu vesille

Suuntaa suoraan Hotelli Punkaharjun rannasta Saimaan aalloille. Meillä voit meloa inkkarikanootilla, soutaa perinteisellä soutuveneellä laineiden liplattaessa sekä matkata myös ripeämmin 8-paikkaisella moottoriveneellä. Mahdollisuus on vuokrata myös SUP-lautoja. Vesiltä käsin näet kansallismaiseman myös toisenlaisesta perspektiivistä. Paikoin voit myös yrittää bongata vedessä uiskentelevia kalaparvia; Saimaalla näkösyvyys yltää aurinkoisena päivänä parhaimmillaan lähes kymmeneen metriin.

Koe harjumaisema maastopyörän selässä

Oletko aina halunnut kokeilla maastopyörällä ajamista, vai oletko kenties jo kokenut konkari, joka haluaisi viilettää menemään harjualueen henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa. Hotelli Punkaharjun lähimaastossa risteilee monipuolinen maastopyöräreittien verkosto, josta riittää valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin myös kokeneemmalle pyöräilijälle. Pyöräreitit alkavat aivan Hotellin nurkilta ja poljettavaa riittää halukkaimmille kymmeniä kilometrejä. Laadukkailla maastopyörillämme pääset nauttimaan vauhdin hurmasta, kuitenkin mukavasti ja turvallisesti. Meiltä voit vuokrata myös kolmivaihteisia retkipyöriä maantiekäyttöön.

Nautiskele luonnosta rauhallisesti kävellen

Lähde virkistävälle kävelyretkelle harjumaisemiin. Voit myös vuokrata meiltä laadukkaat sauvakävelysauvat rytmittämään liikkumistasi. Liiku omaan tahtiisi ja muista välillä pysähtyä hetkeksi aistimaan ympäröivää luontoa. Rentoudu, ihaile edessäsi siintävää maisemaa tai sulje silmäsi ja hengitä syvään puhtaita luonnon tuoksuja ennen kuin jatkat retkeäsi.

Saunayoga – miniloma mielelle, kroppakorjaamo keholle

Saunayoga noin 50-asteisessa saunassa tehtävä kokonaisvaltainen ja rentouttava harjoitus. Saunan mieto lämpö ja palauttavat joogaliikkeet purkavat yhdessä kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Saunayoga-sarja kestää puoli tuntia ja koostuu kuudesta asennosta. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttävät ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Saunayoga vilkastuttaa lisäksi kehon aineenvaihduntaa ja auttaa myös nukkumaan paremmin. Harjoitus sopii kuntouttavaksi treeniksi tai rentoutumisharjoitukseksi kaikille, ikään tai kuntotasoon katsomatta. Saunayogaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta yogasta. Saunayogaa järjestetään tilauksesta, kysythän myyntipalvelustamme lisää!

Tutustu lisäksi Hotellin monipuoliseen välinevuokraamoon!