Kalastusretket Saimaalla

Suuressa Saimaan vesistössä on kalalla hyvä olla ja kasvaa. Pihlajavedeltä löydät unohtumattomat apajat ahvenen ja kuhan jigikalastukseen.

 

Ahvenen ja kuhan jigikalastus Saimaalla

Puruveden ahven on käsite, joka jokaisen kalastuksesta kiinnostuneen tulisi kokea. Kirkkaassa vesistössä ahvenilla ja kuhilla on hyvä olla ja kasvaa. Yli kilon ahvenetkaan eivät ole harvinaisuus ja kun syönti on päällä, voi saalista tulla runsain mitoin.

Lähtö- ja paluupaikka: Matkailutila Naaranlahti Kesälahdentie 1614, Hiukkajoki. Saaliin saamisen kannalta suositeltava lähtöaika kello 7.00 – 10.00.

Kesto: 3 h

Saatavuus: sulan veden aikana 1.5.–30.10. Jokainen opastusretki toteutetaan turvallisissa olosuhteissa. Tuulen ollessa vaarallinen retki voidaan perua.

Kielet: suomi ja englanti

Ryhmäkoko: Minimihenkilömäärä on yksi henkilö ja maksimi kolme henkilöä

Opas: Timo Karstikko

Vaativuustaso tai kenelle soveltuu: helppo-kohtalainen. Opastus tapahtuu pääosin veneestä, mutta kalastus rannalta on myös mahdollista. Saarten rannat ovat paikoin kivikkoisia. Sääolosuhteen muuttuessa myös vaativuustaso voi vaihtua vaativaksi.

Muut vaatimukset: on hyvä varata sääolosuhteeseen soveltuva, vedenpitävä ja tuulenpitävä vaatetus. Jalkaan tukevat kengät, joiden pohja on pitävä veneessä sekä rantojen kivikossa. Mukaan voi varata myös pientä purtavaa ja vettä. Tarvittaessa päähine, aurinkosuoja ja aurinkolasit.

Hinta: 490 €/ 1-3 henkilöä (sisältää myös kalastuksenhoitomaksun ja alv 10 %)

Hinta sisältää: Opaspalvelut, opastusvene, opastusveneen polttoaineet, kalastusvälineet ja -tarvikkeet, pelastusliivit ja vastuuvakuutus

Hinta ei sisällä: hinta ei sisällä kuljetusta Naaranlahteen ja takaisin hotellille

minimilaskutus: 490 €

Huomiotavaa: Mikäli retki joudutaan perumaan Matkailutila Naaranlahden toimesta ennalta arvaamattomasta tai ns. force majour -syystä, pyritään ensisijaisesti sopimaan asiakkaan kanssa retken ajankohdan muuttaminen. Jos ajankohtaa ei voida muuttaa, palautetaan maksu kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Varaukset: Ilmoittautuminen kalastusretkelle tehdään kirjallisesti sähköpostilla () ja se on sitova. Jos varatun retken alkuun on aikaa yli 30 vrk, laskutetaan tilauksen yhteydessä 1/3 palvelun hinnasta varausmaksuna, ellei muuta ole sovittu tai koko retkeä maksettu kerralla. Loput maksusta tulee suorittaa 14 vrk ennen retken ajankohtaa. Jos varattuun retkeen on aikaa alle kaksi viikkoa, maksetaan retki kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.

Peruutukset:

Lisätietoja: Timo Karstikko, 0407041625 ja