Hei kokousjärjestäjä

Tervetuloa inspiroitumaan kansallismaisemaan. Esittelemme Hotelli Punkaharjun ja Metsämuseo Luston kokouspalveluja 6.11. kello 12.15. – 16.00. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajallinen määrä!

Päivän ohjelma:

Ennen tapahtuman alkua on mahdollista nauttia omakustanteinen lounas 11.30 alkaen museoravintola Nilassa Suomen Metsämuseo Luston yhteydessä, Lustontie 1, 58450 Punkaharju.

12.15 Metsämuseo Lusto: Metsäsuhdeklinikan esittely

Metsät merkitsevät meille paljon ja monella tavalla. Puhumme niistä enemmän kuin ehkä koskaan. Millaisia ovat metsäsuhteemme? Luston Metsäsuhdeklinikalla avarretaan ajattelua, tunnistetaan omia ja muiden metsäsuhteita ja pohditaan, miten metsä ja suhde siihen voivat lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa. Metsäsuhdeklinikka toteutetaan pääosin siirrettävässä Siimes-teltassa, joka on saanut inspiraationsa Punkaharjun kansallismaisemasta.

13.15 siirtyminen hotelli Punkaharjuun

Siirrytään yhdessä Lustosta Hotelli Punkaharjuun.

13.30-14.15 Hotellikierros

Hotelli Punkaharjun kokouspalvelujen esittely.

14.15-15.15 Vaikuta ja vaikutu – Saimin opit vaikuttavan puheen pitämiseen

Kaikki tarvitsevat puheen pitämisen taitoja, olipa kyseessä työhön tai yksityiselämään liittyvä puhe. Saimi Hoyer on yksi Suomen kysytyimmistä ja vaikuttavimmista puhujista. Saimin tarina ei jätä ketään kylmäksi ja luo uskoa siihen, kuinka pahimmatkin esteet voidaan ylittää ja kuinka elämänarvot ovat lopulta kaikkien tärkeimpiä. Saimilla on taito vaikuttaa ihmisiin ja luoda jokaisesta tilanteesta ainutlaatuinen.

15.15.-16.00 Maistiaisia hotelli Punkaharjun kokoustarjoiluista

Saimaa Gastronomy -yhteistyöverkoston ruokaviikonloput on juuri palkittu Suomen parhaana ruokamatkatuotteena Hungry for Finland -ruokamatkakilpailussa. Saimaa Gastronomy on neljän intohimoisen lähiruoan rakastajan yritysverkosto, johon kuuluvat Hotelli Punkaharjun lisäksi Tertin Kartano Mikkelissä, Teahouse of Wehmais Juvalla ja Sahanlahti Resort Puumalassa.

Keittiömestarimme Ilkka Arvola jakaa yhteiset arvomme ja intohimomme vastuullisesti tuotetusta lähiruoasta ja sen innovatiivisesta hyödyntämisestä. Ilkka tuo keittiöömme sesongin mukaiset kuukausittain vaihtuvat menut. Hänen sydäntään lähellä ovat lähituottajien antimet, riistaruoka sekä sienet ja villiyrtit, jotka ovat Hotelli Punkaharjun ruokafilosofian perusta.

Annamme kaikille tilaisuuteen osallistuville merkittävän edun huhtikuun loppuun mennessä järjestettyihin tilaisuuksiin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset osoitteeseen

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, edustamasi yrityksen nimi ja sähköposti, johon sinulle voi laittaa lisätietoja tilaisuudesta. Max 2 hlöä/yritys.