Oheispalvelut

Tee vierailustasi Hotelli Punkaharjulle kokonaisvaltainen elämys ja varaa mieluisin hotellin monipuolisesta tarjonnasta. Valinnanvaraa löytyy aina luennoista, luontoretkiin ja historiallisiin kierroksiin. Alta löydät listan tarjonnastamme.

 

Mustaniemen retki

Mikäli olet kiinnostunut sotahistoriasta, suuntaa retkillemme Mustaniemeen. Toisen maailmansodan aikana rakennettiin Salpalinjaa, jonka entistettyjä rakennelmia korsuineen ja juoksuhautoineen löytyy Mustaniemestä ja viereisestä Kuikonniemestä.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Valkialammin retki

Koe opastetuilla retkillämme harjuluonto alkuperäisimmillään maisemissa, jotka innoittivat jo kansallisrunoilijaamme J.L. Runebergia ylistämään seudun luonnonkauneutta. Näissä maisemissa voit nähdä nuolihaukan, kuulla kuikan huudon ja ihastua erikoisiin harjukasveihin, kuten idänkeulankärkeen ja tunturikurjenherneeseen.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Retki puulajipuistoon

Kiinnostaisiko Sinua tutustua kymmeniin, erikoisiin puulajeihin tai nähdä Suomen pisin puu? Vain runsaan kilometrin päässä Hotellista Laukansaaressa sijaitsevat Metsäntutkimuslaitoksen tutkimusmetsät, joissa voit myös samoilla aarnialueen vanhassa luonnontilaisessa metsässä sekä ihailla mahtavia lehtikuusia.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Aarnimetsän taikaa

Astu pois ihmisten vilinästä ja lähde nauttimaan metsän rauhasta. Vain kilometrin kävelymatkan päässä hotellilta avautuu luonnontilassa yli sadan vuoden ajan kasvanut aarnimetsä. Rauhoitettu metsä on viehättävä vaelluskohde kaikenikäisille luonnonystäville.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Sieniretki lähimetsiin

Kesän vaihtuessa syksyyn metsät kutsuvat ahkeraa sienestäjää apajille. Lähde mukaamme Hotelli Punkaharjun lähimetsiin poimimaan metsän aarteet talteen.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Puolen päivän sieniretki

Syksyinen metsä kätkee sisäänsä aarteen, joka odottaa vain ottajaansa. Lähde mukaan ikimuistoiselle sieniretkelle ja opi tunnistamaan ihanat ruokasienet ja harvinaisemmatkin metsän herkut.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Tarinoita talosta ja harjulta

Sukella sisään historian pyörteisiin ja tule kuulemaan Suomen vanhimman hotellin vaiheista. Kuulet hotellin ja harjun historiasta aina Suomen suuriruhtinaskunnan ajasta nykyhetkeen. Kierroksella paneudutaan myös hotellin sisustuksen yksityiskohtiin.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Saimin tie kansainväliseltä mallinuralta Hotelli Punkaharjun yrittäjäksi -luento

Saimi kertoo, millaista on ryhtyä yrittäjäksi ja restauroida historiallinen hotelli uuteen loistoonsa. Millaisia vaikeuksia hän on  kohdannut uudella urallaan ja mitkä seikat tekevät työstä niin palkitsevaa.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Saimin mallitarina -luento

Saimi toimi mallina lähes 10 vuotta muodin mekoissa: Milanossa, Pariisissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Nyt Saimi kertoo tarinansa noilta vuosilta niin hyvässä kuin pahassa. Mitä vuodet ulkomailla opettivat?

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä

Sieniretkellä Saimin kanssa -luento

Koe iki-ihana luento Suomen sadoista metsäsienistä, ruokasienten tunnistuksesta, sienten säilönnästä sekä sieniruokien valmistuksesta. Kuka olisikaan parempi kertomaan Suomen metsän ihmeistä kuin metsissä lapsuutensa viettänyt ja juurilleen Punkaharjulle palannut huippumalli Saimi Hoyer.

Tarkempi kuvaus ja hinnat täältä