Rantasauna ja ulkoporeallas

Hotellin rantasauna sijaitsee Saimaan rannalla noin 300 metrin päässä hotellin päärakennuksesta ja länteen avautuva terassi ja ulkoporeallas kylpevät ilta-auringossa. Saunaan mahtuu kerralla mukavasti 6–8 henkilöä, samoin Drop-ulkoporealtaaseen, terassilla istuimia on reilulle kymmenelle henkilölle. Laiturilta ja matalalta hiekkarannalta pääsee helposti pulahtamaan kirkkaaseen Saimaan veteen, jossa on hyvä käydä vilvoittelemassa löylyjen välissä. Talvisin laiturin päässä on myös avanto.

Sesonkiaikaan rantasaunalla on yleiset saunavuorot aamuisin, jonka jälkeen sauna ja ulkoporeallas ovat varattavissa yksityiseen käyttöön. Tällöin valmistelemme sähkölämmitteisen saunan vierailemme tilauksesta.

Saunatuvalla on mahdollista pitää palaveri (2–10 henkilöä) tai vaikkapa illanistujaiset, jolloin toimitamme saunatuvalle ruoat ja juomat tilauksen mukaan. Saunatupa on anniskelualuetta, jossa omien juomien nauttiminen ei ole sallittua. Saunatuvassa sijaitsevassa kylmäkaapissa on mietojen alkoholijuomien lisäksi tarjolla raikkaita virvoitusjuomia, jotka veloitetaan kulutuksen mukaan. Ryhmille toimitamme tilauksesta myös muita juomia nautittavaksi.

***

Sauna:
Pieni ryhmä (1–5 henkilöä): 60 €/1 h, lisätunnit 30 €/ h.
Suurempi ryhmä (6–10 henkilöä): 120 €/1 h, lisätunnit 30 €/ h.

Sauna ja ulkoporeallas:
Pieni ryhmä (1–5 henkilöä): 200 €/2 h, lisätunnit 50 €/ h.
Suurempi ryhmä (6–10 henkilöä): 300 €/ 2 h, lisätunnit 50 €/ h.

Ulkoporeallas on varattavissa vain saunan yhteydessä.

Lisämaksusta:
Pyyhkeet 8 €/kappale, kylpytakki 10 €/kappale.

***

Tiedustelut ja varaukset:

P. + 358 15 511 311