Salonki Hilda Holm

***

Lämpimästi tervetuloa Salonki Hilda Holmiin Keisarinnan huvilaan!

Juhannuksena 1838 runoilija Johan Ludvig Runeberg näki Punkaharjun ensimmäistä kertaa ja huudahti: – Täällä on kyllä kaunista, melkein yhtä kaunista kuin Hilda Holmin pikkusormi! Aseta Hilda Punkaharjulle, niin silmänräpäyksessä ymmärrät, mitä luonto ja ihmiselämä kauneimmillaan voivat tarjota.

Aikansa seurapiirien jalokivi Hilda Holm ja Punkaharju kuuluvat yhteen, sillä molemmat ovat tunnettuja ainutlaatuisesta kauneudestaan.

Salonki Hilda Holm vaalii ihmiskauneutta keskellä luonnonkauneutta Hotelli Punkaharjun ainutlaatuisessa, historiallisessa Keisarinnan huvilassa.

Salongin palveluista vastaa pitkän linjan hiusammattilainen ja muun muassa Saimi Hoyerin kampaaja-meikkaajana tunnettu Katja Hintsa. Katjalle tärkeää on luoda jokaiselle asiakkaalle asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavat helppohoitoiset ja kauniit hiukset.

Istahda Salongin tuoliin ja suo itsellesi pieni, kiireetön hemmotteluhetki.

Katja loihtii Salongissaan niin kampaukset kuin meikitkin, hiustenvärjäykset, raidoitukset, leikkuut ja Olaplex-hoidot. Tulossa on myös ihania hiusten hemmotteluhoitoja, kampanjoita ja tapahtumia. Tutustu Salonki Hilda Holmin palveluhinnastoon täältä.

Lue Saimin kaunis postaus Katjasta ja Salongista Hotelli Punkaharjun Facebookista https://www.facebook.com/428076507316855/posts/2514090072048811/

Salonki Hilda Holm palvelee ajanvarauksella joustavasti ja tarjolla on myös ilta- ja viikonloppuaikoja.

***

Ajanvaraukset:
Salonki Hilda Holm
Katja Hintsa
p. 0413134710

Salonki somessa:
Instagram ja Facebook @salonkihildaholm
Katja Instagramissa @katjaelleofficial

Salonki Hilda Holmin palveluohjeistus.