Islanninhevosvaellus

Ystäväyrityksemme, Aurinkolaukan talli, sijaitsee Naaranlahdessa, noin 25 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Punkaharjusta. Aurinkolaukan ammattitaitoiset ohjaajat ja tallin tuuheatukkaiset, varmajalkaiset ja luotettavat issikat kutsuvat sinut elämyksellisille ratsastusretkille ympäri vuoden. Islanninhevoset sopivat niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmalle ratsastajalle. Suositeltava ryhmäkoko on noin 2–6 ratsastajaa. Kiireetön ratsastusretki maaseudulla (2 h) on tarjolla ympäri vuoden ja Ratsastusretki maatilalle (3,5 h) toukokuusta syyskuuhun.

Kiireetön ratsastusretki maaseudulla (2h)

Kiireetön ratsastusretki metsässä ja kyläteillä on kestoltaan kaksi (2) tuntia ja toteutetaan Naaranlahden maisemissa. Lähtöpaikkana on Vaellustalli Aurinkolaukka, Naaranniementie 3. Hotellin keittiö pakkaa teille mukaan retkieväät.

Kesto: 2 h

Hinta: 75 €/henkilö, minimilaskutus 150 €. Paikat vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 50 %. Maksuton peruutus 7 pv ennen retken alkua, ennakkomaksua ei palauteta

Hinta sisältää: Alkuopastuksen, avustamisen satulaan nousussa ja oppaan ohjauksen koko ratsastuksen ajan, retkieväät sekä kypärän. Retkieväs on esimerkiksi sienipiiras, salaatti/hedelmä, kivennäisvesi, kahvi/tee ja pieni makea. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Lisätietoja: Tuote on saatavilla ympäri vuoden, lukuun ottamatta aikaa 25.7.-31.8.2022, jolloin issikoiden kesätalli on harjualueella ja tarjolla on lyhyempiä ratsastuksia.

Vaatetus sääolosuhteiden mukaan: joustavat housut, sormikkaat (myös kesäisin) ja matalakantaiset tukevat kengät. Kypärän saa tallilta. Painoraja on noin 100 kg.

Huom! Ratsastajien tulee olla paikalla 30 minuuttia ennen aloitusaikaa, jotta ohjaajat ehtivät tarkistaa varusteet ja jakaa hevoset ratsastajien taitojen mukaan

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311

Ratsastusretki maatilalle (3,5 h)

Ystäväyrityksemme, Aurinkolaukan talli, sijaitsee Naaranlahdessa, noin 25 minuutin ajomatkan päässä Hotelli Punkaharjusta. Aurinkolaukan ammattitaitoiset ohjaajat ja tallin tuuheatukkaiset, varmajalkaiset ja luotettavat issikat kutsuvat sinut elämyksellisille ratsastusretkille ympäri vuoden. Islanninhevoset sopivat niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmalle ratsastajalle. Suositeltava ryhmäkoko on noin 2–6 ratsastajaa.

Ratsastusretki maatilalle on kestoltaan kolme ja puoli (3,5) tuntia ja toteutetaan Naaranlahden maisemissa. Lähtöpaikkana on Vaellustalli Aurinkolaukka, Naaranniementie 3. Retki suuntautuu idylliselle luomumaatilalle metsäpolkuja ja kyläteitä pitkin. Maatilalla on kahvitarjoilu vanhassa tuvassa.

Kesto: 3,5 h

Hinta: 110 €/henkilö, minimilaskutus 220 €. Paikat vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 50 %. Maksuton peruutus 7 pv ennen retken alkua, ennakkomaksua ei palauteta

Hinta sisältää: Alkuopastuksen, avustamisen satulaan nousussa ja oppaan ohjauksen koko ratsastuksen ajan, kahvitarjoilun maatilan vanhassa tuvassa sekä kypärän. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Lisätietoja: Tuote on saatavilla toukokuusta syyskuuhun, lukuun ottamatta aikaa 25.7.-31.8.2022, jolloin issikoiden kesätalli on harjualueella ja tarjolla on lyhyempiä ratsastuksia.

Vaatetus sääolosuhteiden mukaan: joustavat housut, sormikkaat (myös kesäisin) ja matalakantaiset tukevat kengät. Kypärän saa tallilta. Painoraja on noin 100 kg.

Huom! Ratsastajien tulee olla paikalla 30 minuuttia ennen aloitusaikaa, jotta ohjaajat ehtivät tarkistaa varusteet ja jakaa hevoset ratsastajien taitojen mukaan.

Tiedustelut ja varaukset:
P. + 358 15 511 311