Välinevuokraamo

Suomen kauneimmassa huvipuistossa on runsaasti omatoimisia aktiviteetteja, joihin tarvittavat välineet löytyvät välinevuokraamostamme!

Omatoimisia aktiviteetteja

Kesällä voit pelata tennistä yksityisellä kentällämme, vuokrata SUP-laudan, kajakin tai soutuveneen ja lähteä tutustumaan uskomattoman kirkkaisiin ja kalaisiin Puru- ja Pihlajaveteen. Lähialueella on sauvakävely-, lenkkeily- ja pyöräilyreittejä: Harjukierrokselta löytyvät kauneimmat näköalapaikat ja Kokonharjun polulla näet Suomen pisimmät männyt sekä 140 vuotta sitten istutetun lehtikuusikon. Reittejä löytyy ilmaisesta Outdoor Active -palvelusta, joista myös tällä sivulla alempana muutama vaihtoehto. Keittiö pakkaa mielellään teille eväsrepun mukaan!

Kerigolfin haastava, 18-väyläinen kenttä on 20 minuutin ajomatkan (18 km) päässä hotellista. Kenttä on rakennettu kauniiseen metsämaisemaan ja sen korkeuserot tuovat vaihtelua peliin. Lähialueellamme on myös useampia frisbeegolfratoja, esimerkiksi Kauvonniemen frisbeegolfrata.

Talvella hotellin edestä kulkee yksi Suomen pisimmistä, jopa 16 km mittainen retkiluistelureitti ja pääset suoraan osittain valaistulle yli 30 kilometrin mittaiselle hiihtolatuverkostolle ja Lumikenkäpuistoon. Keittiö pakkaa mielellään teille eväsrepun mukaan! Osan aktiviteettivälineista voit vuokrata hotellin välinevuokraamosta, mutta esimerkiksi retkiluisteluvälineet saat kätevimmin hotellin vastarannalla sijaitsevasta Harjun Portista. Halutessasi myyntipalvelumme varaa välineet puolestasi.

Hotelli Punkaharjun välinevuokraamo

sijaitsee hotellin vastaanoton yhteydessä ja on avoinna hotellin aukioloaikojen mukaisesti. Saatavuuden varmistamiseksi suosittelemme välineiden ennakkovaraamista.

Välinevuokraushinnasto:

Sauvakävelysauvat 5 €/2 tuntia

Lumikengät 20 €/ 2 tuntia

Aikuisten maastopyörät 15 €/4 tuntia tai 25 €/8 tuntia

Aikuisten katupyörät ja lasten pyörät 5 €/4 tuntia tai 10 €/8 tuntia

Soutuvene 15 €/1 tunti tai 35 €/3 tuntia

Inkkarikanootti 15 €/1 tunti tai 35 €/3 tuntia

SUP-lauta 15 €/1 tunti tai 35 €/3 tuntia

Lisätiedot ja varaukset:
P. 015 511 311

Outdoor Active

Outdoor Active on ilmainen sovellus, josta löydät upeimmat vaellus-, pyöräily- ja muut ulkoilureitit ja -retket helposti karttapohjalta. Sovellus toimii myös puhelimessa. Hotelli Punkaharjua lähellä ovat esimerkiksi seuraavat reitit:

TOPELIUKSENPOLKU, 2 km

Helppokulkuinen Topeliuksenpolku Punkaharjun kansallismaisemassa on lumonnut taidemaalareita ja kirjailijoita 1800-luvulta alkaen. Topeliuksenpolulla pääset nauttimaan harjulta ympäröivälle Saimaalle ikihonkien lomasta avautuvista järvinäkymistä.

HARJUKIERROS, 6 km

Harjukierros tarjoaa Punkaharjun kauneimpia luontoelämyksiä alueen historiallisissa kulttuurimaisemissa, sulan maan aikaan reitin voi kulkea esim. sauvakävellen, talvisin lumikenkäillen. Harjureitti kuljettaa sinut näköalapaikalta toiselle ja reitin voi toteuttaa myös lyhyempänä n. 3 kilometrin reittinä.

KOKONHARJUN POLKU, 3 km

Koe Suomen pisimmät männyt ja Kokonharjun kaunis aarnialue ja 140 vuotta sitten istutettu lehtikuusikko Kokonharjun polulla Punkaharjun luonnonsuojelualueella. Kolmen kilometrin mittainen polku kulkee vaihtelevassa maastossa ja nousut ja laskut harjulle ovat jyrkkiä.