Hetki naiseudellesi

Elämyksellinen ja kiireetön kuvaus sinulle, sinulta.

Upeana itsenäsi, tässä elämäsi hetkessä.

 

Marianne Ahonen Photography
Marianne Ahonen Photography Hetki Naiseudellesi

Oletko joskus miettinyt haluavasi itsestäsi tunnelmallisia, kauniin rehellisiä kuvia juuri sellaisena kuin olet, aitona omana itsenäsi? Varsinkin naisen uskomaton vartalo voi kokea elämän varrella moniakin muutoksia, mutta silti oma keho on kaikista omin joka ikinen päivä vauvasta vanhuuden ryppyihin saakka. Tässä ihanassa kuvauksessa saat keskittyä itseesi, ilman kiirettä ja tarvetta olla kenelläkään yhtään mitään.

Juttelemme jo kuvaussuunnittelupalaverissa toiveistasi ja odotuksistasi kuvaukseen liittyen, että itse kuvauksessa olemme läsnä ja annamme inspiraation viedä meitä – ehkäpä näet itsesi myös uusin silmin hyväksyvän ilmapiirin ja lempeän kuvaajan myötä. Voit esimerkiksi kietoutua vilttiin, valita kuvaukseen lempimekkosi- tai alusvaatteesi, pukea imartelevan lainattavan kuvausmekon päällesi ja eläytyä hetken ”kuin keijukaisena olemiseen” tai jättää kaiken ylimääräisen pois ja antaa taltioida itsesi juuri tuollaisena, upeana itsenäsi, tässä elämäsi hetkessä.

Valokuvaaja: Marianne Ahonen, Marianne Ahonen Photography

Kesto: 2-3 h

Saatavuus: Ympäri vuoden, sopimuksen mukaan

Hinta: alken 350 €

Hinta sisältää: 20 kpl kuvatiedostoja (kuvat toimitetaan sähköisesti salasanalla varustetulla gallerialla) + 1kpl FineArt 13x18cm printti, kuvaussopimus, kuvaussuunnittelupalaveri joko (video)puhelimitse tai viesteitse, kuvaus Punkaharjulla (pääasiassa Hotelli Punkaharjun lähistöllä luonnossa). Saat valita itse haluamasi kuvat loppukäsittelyyn esikatselugalleriasta. Hetki Naiseudellesi-paketissa on myös mahdollista lainata ihanaa sekä imartelevaa vaaleaa kuvausmekkoa, joka sopii monenlaisille vartaloille.

Hinta ei sisällä: Jos kuvattava haluaa kuvauksen tapahtuvan Hotelli Punkaharjun sviitissä, veloitetaan siitä erillinen hinta.

Lisäksi: On mahdollista myös ostaa enemmän kuvatiedostoja tai printtejä itselleen, näiden hinnoittelut ilmoitetaan erikseen.

Jos haluat yhdistää kuvaushetkeen myös esim. kampaajalla käynnin niin se on mahdollista Salonki Hilda Holmissa!

Varaukset: Kuvaajan kalenterin mukaisesti. Kuvauksesta peritään varausmaksu, joka on 50% kuvauksen hinnasta. Kuvaajan kalenteri elää koko ajan, joten aina kannattaa kysyä kuvausaikaa lyhyelläkin varoitusajalla!

Tiedustelut ja varaukset:

Marianne Ahonen Photography

puh. 050-4054054

IG + FB @marianneahonenphotography