Ilo ja lämpö

Sanotaan, että ystävät ovat elämän suola – he todellakin tekevät elämästäsi maukkaampaa!

Marianne Ahonen Photography
Ilo ja lämpö

Näetpä ystäviä viikottain tai kerran vuodessa, jokainen hetki on lämpöä täynnä. Usein myös jälleennäkemisen iloa, varsinkin nykyisessä hektisessä maailmassa, jolloin näkemiset voivat olla harvemmassa. Senkin johdosta yhteisestä ajasta kannattaa ottaa kaikki ilo irti!

Tässä kuvauksessa nautitaan, inspiroidutaan ja varsinkin innostetaan toisiamme. Vain taivas on rajana mitä keksitäänkään! Yhteistä jokaisessa kuvauksessa on kuitenkin pienet hetket yhdessä, niiden omimpien ihmisten seurassa. Jos haluatte ystäväsi/ystäviesi kanssa viettää oikein ikimuistoisen päivän, suosittelen lämpimästi käymään laittautumassa ennen kuvausta Salonki Hilda Holmissa ja kuvauksen jälkeen nauttimaan hotellilla lasillisen tai kaksi kuohuvaa – ehkäpä samalle illalle sattuisi myös jokin esiintyminen illallisen kumppaniksi.

Valokuvaaja: Marianne Ahonen, Marianne Ahonen Photography

Kesto: 1-2 h

Saatavuus: Ympäri vuoden, sopimuksen mukaan

Hinta: alkaen 260 €  (kahdelle henkilölle)

Hinta sisältää: 15 kpl kuvatiedostoja (kuvat toimitetaan sähköisesti salasanalla varustetulla gallerialla), kuvaussopimus, kuvaussuunnittelupalaveri joko (video)puhelimitse tai viesteitse, kuvaus Punkaharjulla (pääasiassa Hotelli Punkaharjun lähistöllä luonnossa). Kuvaaja tekee kuvavalinnat.

Hinta ei sisällä: Jos kuvattavat haluavat kuvauksen tapahtuvan Hotelli Punkaharjun sviitissä, veloitetaan siitä erillinen hinta.

Lisäksi: Lisähenkilöt kuvaukseen +40 €/henkilö. On mahdollista myös ostaa enemmän kuvatiedostoja tai printtejä itselleen, näiden hinnoittelut ilmoitetaan erikseen.

Jos haluatte yhdistää kuvaushetkeen myös esim. kampaajalla käynnin niin se on mahdollista Salonki Hilda Holmissa!

Varaukset: Kuvaajan kalenterin mukaisesti. Kuvauksesta peritään varausmaksu, joka on 50% kuvauksen hinnasta. Kuvaajan kalenteri elää koko ajan, joten aina kannattaa kysyä kuvausaikaa lyhyelläkin varoitusajalla!

Tiedustelut ja varaukset:

Marianne Ahonen Photography

puh. 050-4054054

IG + FB @marianneahonenphotography