Rakkaus

Elämä on tässä ja nyt, teidän tarinan yksi osa on tässä ja nyt.

Marianne Ahonen Photography
Marianne Ahonen Photography Rakkaus

Elämä on arvokas jokaisena hetkenä, ei ainoastaan noina juhlapyhinä kuten monesti kuvissa näymme. Elämä on tässä ja nyt, teidän tarinan yksi osa on tässä ja nyt. Olipa  yhteistä tietä kuljettu hetki tai vuosikymmenten verran,  jokaisella parilla on omat pienet huomionosoituksensa toisilleen – tietty katse, kosketuksen voima, sanat joilla saa silmät tuikkimaan ja olon kehräämään. Nuo ohikiitävät hetket ovat niitä, joita lähdemme kanssanne taltioimaan.

Pukeutukaa miten siinä hetkessä parhaimmalta tuntuu – pääasia on, että teillä on hyvä olla. Tässä kuvauksessa teidän ei tarvitse miettiä mihin kättänne laittaa tai katsetta suunnata – kuvaajan paras ohje on katsoa ja koskettaa rakkainta vierelläsi.

Valokuvaaja: Marianne Ahonen, Marianne Ahonen Photography

Kesto: 1-2 h

Saatavuus: Ympäri vuoden, sopimuksen mukaan

Hinta: 300 € 

Hinta sisältää: 15 kpl kuvatiedostoja (kuvat toimitetaan sähköisesti salasanalla varustetulla gallerialla), kuvaussopimus, kuvaussuunnittelupalaveri joko (video)puhelimitse tai viesteitse, kuvaus Punkaharjulla (pääasiassa Hotelli Punkaharjun lähistöllä luonnossa). Saatte valita itse haluamanne kuvat loppukäsittelyyn esikatselugalleriasta.

Hinta ei sisällä: Jos kuvattavat haluavat kuvauksen tapahtuvan Hotelli Punkaharjun sviitissä, veloitetaan siitä erillinen hinta.

Lisäksi: On mahdollista myös ostaa enemmän kuvatiedostoja tai printtejä itselleen, näiden hinnoittelut ilmoitetaan erikseen.

Jos haluatte yhdistää kuvaushetkeen myös esim. kampaajalla käynnin niin se on mahdollista Salonki Hilda Holmissa!

Varaukset: Kuvaajan kalenterin mukaisesti. Kuvauksesta peritään varausmaksu, joka on 50% kuvauksen hinnasta. Kuvaajan kalenteri elää koko ajan, joten aina kannattaa kysyä kuvausaikaa lyhyelläkin varoitusajalla!

Tiedustelut ja varaukset:

Marianne Ahonen Photography

puh. 050-4054054

IG + FB @marianneahonenphotography