Pikkujoulut

Juhli tunnelmallista syksyä ja pikkujouluaikaa hotelli Punkaharjussa!

Syys- ja pikkujoulukaudella tarjoamme upean kattauksen suomalaisia viihdetaiteilijoita nostattamaan seurueesi juhlatunnelma kattoon. Valitse tapahtumakalenterista suosikkisi ja varaa ikimuistoinen ilta seurueellesi.

Lisäksi kannattaa kokeilla vaikkapa hauskaa drinkkikurssia baarimestari Juha Konttisen johdolla tai tehdä yhdessä makkaroita keittiömestari Ilkka Arvolan opastuksella. Tummenevan syksyillan voi aloittaa ulkoporeammeella varustetulla rantasaunalla.

Järjestämme myös ohjelmallisia illallisia, joista esimerkkinä on suosittu Matkamiesten illallinen Punkaharjulla asuvan dosentti Jyrki Paaskosken isännöimänä. Jyrki herättää herättää Punkaharjun tarinat ja historian eloon hauskalla tarinoinnillaan.

Tai haluatko aloittaa illanviettonne vaikkapa Saimin opeilla puhumiseen? Saimi Hoyer on yksi Suomen kysytyimmistä ja vaikuttavimmista puhujista. Saimin tarina ei jätä ketään kylmäksi ja luo uskoa siihen, kuinka pahimmatkin esteet voidaan ylittää ja kuinka elämänarvot ovat lopulta kaikkien tärkeimpiä. Saimilla on taito vaikuttaa ihmisiin ja luoda jokaisesta tilanteesta ainutlaatuinen. Saimi on ehdolla Evento Awardsien Tarinankertoja-sarjassa.

Keittiömestarimme Ilkka Arvola on suunnitellut mahtavat pikkujoulumenut, tutustu niihin tästä ja valitse oma suosikkisi.

Tehdään ihanat syystalven juhlat seurueellesi!

Varaukset ja tiedustelut: 015 511 311