Pre Ooppera-illallinen

Illallinen alkaa oopperapäivinä klo: 16:00, varaukset 2 päivää ennen.

 Menu

Pesolan pihvitilan Charolais-nautaa, metsäsientä ja kuusenkerkkää

Charolais beef from Pesolan Pihvitila w. wild mushrooms & spruce

 ***

Villikalaa, grillattua kaalia ja mäti-yrttikastiketta

Wild fish w. grilled cabbage & fish roe and herb sauce

 ***

Mansikkavispipuuroa, mansikka-ruususorbettia ja köynnöskrassia

Cold strawberry porridge w. strawberry and rose sorbet & nasturtium

***

48 €/hlö/person

 

Vaihtoehtoannokset jos vegaani/kasvissyöjä:

Punajuuritartar, fermentoitu punajuurisorbet ja paahdettua mantelia

Beetroot tartar w. fermented beetroot sorbet & roasted almond

***

Paahdettua kukkakaalia ja kurpitsansiemen”tahinia”, valkopapupyrettä ja kapriksia

Roasted cauliflower w. pumpkin seed “tahini”, white bean puree and capers

***

Mansikkavispipuuroa, mansikka-ruususorbettia ja köynnöskrassia

Cold strawberry porridge w. strawberry and rose sorbet & nasturtium

 

Varaukset ja tiedustelut:

+35815 511311, welcome@hotellipunkaharju