50 parasta

Vuonna 2022 ravintola-alan ammattilaiset äänestivät ravintolamme Suomen 44. parhaaksi. Olemme Itä-Suomen paras ravintola!

“Hotelli Punkaharjun ravintola ja keittiö ovat kovalla työllä ja innovatiivisuudella nostaneet matkailupitäjän Suomen gastronomiselle kartalle, ja nyt myös ensimmäistä kertaa Suomen 50 Parasta Ravintolaa -listalle.”

Eeropekka Rislakki, Viisi Tähteä -verkkomedia

Äänestykseen osallistui lähes 400 ravintola- ja ruoka-alojen ammattilaista ja vaikuttajaa eri puolilta maata ja Hotelli Punkaharjun ravintola nousi ainoana itäsuomalaisena ravintolana listalla sijalle 44.! Tervetuloa nauttimaan kaikilla aisteilla Itä-Suomen parhaaseen ravintolaan!

Viisi Tähteä -verkkolehden 50 Parasta Ravintolaa -äänestys nostaa esiin ravintoloita, jotka ansaitsevat tulla esittellyiksi; niiden takana olevaa antaumuksellista ja intohimoista työtä, huippuosaamista, näkemyksellistä ruokakulttuuria, oivaltavia juomia, erinomaista palvelua, filosofiaa, kekseliäisyyttä, design-johtamista ja tarinoita. https://viisitahtea.com/50-parasta-ravintolaa-2022/44-hotelli-punkaharju/