À la Carte

Kesän à la carte on saatavilla maanantaista lauantaihin klo 16-21.
Poikkeuksena tapahtumaillat, jolloin tarjolla on tapahtumaan sopiva menu.

Alkuruokia

’Purple haze’ Gazpacho – 9/15€
Latva-artisokkaa ja anis beurre blanc – 15€
Siikatartar, villiyrttejä ja suolasitruunaa – 14/25€
Muikunmätiä, hapankermaa ja tilliä – 15€/27€
’Charolais lahnato’ – 14/25€
+ leipää, nyons oliiviöljyä ja normandialaista balsamicoa – 3,5€

***

Pääruokia

Kukkakaali schnitzel ja meritryffeliä – 27€
Villikalaa, sauce petronella ja hiillosperunaa – 29,5€
Osso bucco alla Saimi ja Sami (kahdelle) – 27,5€ per henki
Dry aged entrecôte, sikurirouskua ja bearnaise-kastiketta – 35€

***

Jälkiruokia

Väinönputkivanukas, herukanlehtihunajaa ja siitepölyä – 10€
Tribuutti Ilma Lindgrenille – 11€
Espressolla maustettua seesamivaahtoa ja suklaasorbettia – 12€

***

Huomioittehan, että käytämme laajalti paikallisten pientuottajien aineksia sekä metsästäjä-kerääjien saalista ja menun sisältö perustuu aina päivän tarjontaan ja saattaa muuttua saatavuuden mukaan.

Sunnuntaisin tarjolla kolmen ruokalajin erityismenu 49€.

***

Pöytävaraukset

Lisätietoa myyntipalvelusta:
+35815511311 /