Illallismenu

Kesän 2019 neljän ruokalajin illallismenu on tarjolla maanantaista lauantaihin klo 18-21

 

Menu

Pesolan pihvitilan Charolais-nautaa, metsäsientä ja kuusenkerkkää

Charolais beef from Pesolan Pihvitila w. wild mushrooms & spruce

 

Parsakaalikeittoa, kananmunaa ja ketunleipää

Broccoli soup w. egg & sorrel

 

 Villikalaa, grillattua kaalia ja mäti-yrttikastiketta

Wild fish w. grilled cabbage & fish roe and herb sauce

 

Raparperia, valkosuklaata ja minttua

Rhubarb w. white chocolate & mint

 

Vegaani menu

Punajuuritartar, fermentoitu punajuurisorbet ja paahdettua mantelia

Beetroot tartar w. fermented beetroot sorbet & roasted almond

 

Tofua ja metsäsieni-dashi

Tofu & wild mushroom dashi

 

Paahdettua kukkakaalia ja kurpitsansiemen”tahinia”, valkopapupyrettä ja kapriksia

Roasted cauliflower w. pumpkin seed “tahini”, white bean puree and capers

 

Mansikkavispipuuroa, kuningatar-ruususorbettia ja köynnöskrassia

Cold strawberry porridge w. blueberry – raspberry – rose sorbet & nasturtium

 

 55€ / hlö

Käytämme paljon raaka-aineita lähituottajilta ja metsistä, tästä johtuen menu saattaa elää päivän tarjonnan mukaan.

 

Varaukset ja tiedustelut:

015 511311,