Ravintola Punkaharju

Lähiruoka ja luonnon raaka-aineet ovat avainasemassa Ravintola Punkaharjun tarjonnassa.

Hotellin ydintiimissä alusta saakka vaikuttanut ruokavisionääri Sami Tallberg on ottanut taas vahvempaa otetta keittiössä ja ryhtynyt viemään hotellin ruoka- ja juomatuotetta entistä villimpään ja vivahteikkaampaan suuntaan. Hotellin keittiössä on tehty aina tinkimätöntä käsityötä. Keittiötä ovat luotsanneet vuorollaan fantastiset keittiömestari Miika Lönn, keittiöpäällikkö Mikko Lahtinen ja keittiömestari Ilkka Arvola. Nyt 175-vuotisjuhlavuoden alussa on oikea aika Samin astua etulinjaan. Samin myötä villiyrttien lajistoa kasvatetaan, villisienikirjo laajenee ja kasvisruoat lisääntyvät. Lisäksi luvassa on huikeita biohakkeroituja menukokonaisuuksia, jotka lanseerataan Hotellilla tänä vuonna.

***

Kesäkaudella ravintola on avoinna päivittäin.  Tutustuthan ravintolan tarkempiin aukioloaikoihin ja menusisältöihin täältä.

Katso oheiselta videolta mikä on Sami Tallbergin tämän hetken villiyrttilemppari.

***

Hotellin ravintolasaleissa ja baarissa on 120 asiakaspaikkaa.