Ravintola Punkaharju

Lähiruoka ja luonnon raaka-aineet ovat avainasemassa Ravintola Punkaharjun tarjonnassa.

Ravintolamme keittiön mielikuvituksellisista annoksista vastaa Ilkka Arvola yhdessä oman keittiötiiminsä kanssa. Paikallisuus ja lähiruoka ovat avainasemassa ravintolan annoksissa ja tästä johtuen aterioiden raaka-aineet tulevat paikallisilta tuottajilta: tuoreet kalat kalastajilta, marjat ja sienet keruupäivänä poimijoilta, lihat ja vihannekset lähitiloilta. Oman yrttitarhan antimet tuovat lisää aromia annoksiin. Lue lisää Ilkan ruokafilosofiasta tästä.

***

Ravintola on avoinna keskiviikosta lauantaihin klo: 18-20:30. Ennakkotilauksesta avaamme hotellin ja ravintolan ovet myös aukioloaikojen ulkopuolella. Muistutuksena vieraillemme, että päivän menu elää tarjonnan mukaan ja listaan vaikuttaa esimerkiksi se, saadaanko Puruvedeltä aamulla ahvenia vai muikkuja. Huomioittehan myös, että vegaanimenu on saatavissa etukäteen tilattuna. Lokakuun 2019 menun löydätte täältä.

***

Hotellin ravintolasaleissa ja baarissa on 120 asiakaspaikkaa.