23.-27.8 Sienineuvojakoulutus

 

***

23.-27.8.2021 järjestetään supersuosittu sienineuvojan peruskurssi, joka on joka vuosi ollut ennakkoon loppuunmyyty. Opettajina toimivat sieniguru ja sienikirjailija Jarkko Korhonen sekä elintarvikehygieenikko ja intohimoinen sieniharrastaja Virpi Laamanen. Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat todistuksen sienineuvojan -kurssista. Kurssin suorittamisesta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille.

Kurssista puolet vietetään maastossa, puolet teorian parissa. Kurssiin kuuluu Sienimetsästä markkinoille -oppikirjan (omakustanteinen) ja sähköiseen ennakkomateriaaliin perehtyminen, sekä ennakkotehtävien teko. Sekä ennen että jälkeen sienineuvojakoulutusta on mahdollista osallistua Hotelli Punkaharjun sieniviikonloppuun.

Kurssin hinta majoituksen kanssa 750€/hlö, sisältäen majoituksen jaetussa Hotelli Punkaharjun metsähuoneessa Pihlajaveden rannalla 22.-27.8.2021, aamiaiset hotellin päärakennuksessa, lounaat Museoravintola Nilassa, opetuspäivän jälkeiset löylyt Hotelli Punkaharjun rantasaunassa, iltaruokailut su-ke, upean sieni-illallisen torstaina sekä todistuksen sienineuvoja -kurssista.

Hinta ilman majoitusta 290€/hlö, sisältäen lounaat Museoravintola Nilassa sekä todistuksen sienineuvoja -kurssista.

Varmista paikkasi ja tee varaus suositulle sienineuvojakurssille nyt.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisehtoja.

***

Varaukset ja tiedustelut
p. 015 511 311