Sienineuvojakoulutus 26.-30.8.2019 (täynnä)

26.-30.8. Sienineuvojan peruskurssi. Opettajina Suomen parhaimmisto, Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Tutkinnosta on hyötyä esimerkiksi luonnontuotealan, luontomatkailun tai ravintola-alan yrittäjille ja sienenpoimijoille.

Kurssista puolet vietetään maastossa, puolet teorian parissa. Kurssiin kuuluu Sienimetsästä markkinoille -oppikirjan ja sähköiseen ennakkomateriaaliin perehtyminen, sekä ennakkotehtävien teko. Sienineuvojakurssia ennen on mahdollista osallistua Hotelli Punkaharjun syksyn ensimmäiseen sieniviikonloppuun.

Kurssin hinta majoituksen kanssa 480€/hlö, majoitus Hotelli Punkaharjun metsähuoneissa Pihlajaveden rannalla, hintaan sisältyy aamiaiset ja iltasauna.

Ilman majoitusta 250€/hlö

Kurssin hintaan sisältyy 4 x Museoravintola Nilan lounas sekä iltapäiväkahvit.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varaukset ja tiedustelut

p. 015 511 311