Talviloma harjun hellässä huomassa

Kutsumme Sinut nauttimaan lumisista harjumaisemista ja viettämään rentouttavaa talvilomaa Hotelli Punkaharjuun. Täällä nautit valintasi mukaan talviaktiviteeteista tai hengähdät Harjun talvisessa hiljaisuudessa.

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikolla pääset nauttimaan luonnosta, rentoutumaan rantasaunaan sekä nauttimaan yhdessäolosta keskellä talven kauneinta luonnonhuvipuistoa.Ihanat kävely- ja lumikenkäreitit harjulla ja Saimaan rannoilla johdattavat sinut esimerkiksi Kokonharjun aarnimetsään, jossa sijaitsevat Suomen suurimmat puut tai voit kulkea valaistua Topeliuksen polkua lampien ja lahtien rannoilla näköaloista nauttien. Hotellista pääset myös suoraan hiihtämään upeassa kunnossa olevaan latuverkostoon, talvipyöräilemään tai retkiluistelemaan. Pakkasen paukkuessa tai tuulen tuivertaessa suosittelemme tutustumaan ainutlaatuiseen suomalaiseen luontosuhteeseen ja sen historiaan Metsämuseo Lustossa.

Talvilomaviikkoina 8, 9 ja 10 (20.2.-10.3.) tarjoamme  huonehinnoista – 20 % alennuksen sekä illallismenun hinnoista -10 % alennuksen arkipäivisin aukioloaikojemme mukaisesti.
Lisäksi lapset majoittuvat meillä ilmaiseksi.
Tarjous koskee vain uusia myyntipalvelumme kautta tehtyjä varauksia.

Tule nauttimaan kevättalven ihanuudesta ja vietä talvilomaa Hotelli Punkaharjussa!

***

Lisätiedot ja varaukset:
 +358 15 511 311