Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

***AJANKOHTA SIIRTYY!*** 17.12.2022 ”Yllätä hänet” Tunnelmallisten laulujen ilta – Joulu edition

17.12.2022 19:00

18€ - 73€

***LAUANTAIN 17.12. KONSERTTI SIIRTYY SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI UUTEEN AJANKOHTAAN.
KORVAAVA ESIINTYMISPÄIVÄ ILMOITETAAN PIAN.***

”Yllätä hänet” – Tunnelmallisten laulujen ilta jatkaa Hotelli Punkaharjussa suositun ”Yllätä rakkaimpasi”  -Rakkauslaulujen illan perinnettä.

Kyseessä on tunnelmallisten laulujen kaunis ja kaihoisa konsertti, jossa laulujen tekstit ja tulkinta sekä Katjan ja Teemun keskinäinen kemia ja musiikkiin heittäytyminen ovat pääosassa. Illan kruununa loistavat koskettavat tarinat ja laulut yleisön joukosta sekä Katjan ja Teemun herkät duetot.

Sulosointuinen savonlinnalainen laulaja Katja Elle ja äänellään ja olemuksellaan hurmaava pianisti-laulaja Teemu Nikali tulkitsevat sekä suosittuja, että harvemmin kuultuja rakkaus- ja muita lauluja. Hotellin rakastettu tunnelmanluoja Saimi tuo lavalle yllätettyjen tarinat. Kolmikon saumaton yhteistyö on herättänyt paljon kiitosta ja ihastusta ja illoista on kasvanut suosittu perinne osaksi Hotelli Punkaharjun polveilevaa tarinaa.

”Yllätä hänet” – ilta on ihana ennakkojoululahja ystävälle, rakastetulle, äidille, isälle, kihlatulle tai vaikka työkaverille. Kenet sinä haluaisit yllättää tarinan ja sävelten keinoin? Hän voi olla kuka vain sinulle merkittävä henkilö. Mielitietty, mummo tai vaikka anoppi -sinä päätät!

”Yllätä hänet” – Tunnelmallisten laulujen iltaan haetaan nyt mukaan tarinoita lauluineen. Kerro meille kenet haluat illassa yllättää, miksi ja millä laululla? Jouluedition sisältää myös tunnelmallisia joululauluja. Haluaisitko yllättää hänet hänen rakastamallaan joululaululla? Vai kenties sittenkin jollain rakkauslaululla? Vai sopisiko jokin aivan muu ihana laulu hänelle paremmin?

Anna hänet ilmi 7.12.  mennessä ja kerro toivelaulusi tarinanne kera lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .
Ilmoitamme mukaan valituille hakijoille ennakkoon henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tunnelmallisista lauluista, suurista tunteista, koskettavista yllätyksistä ja tarinoista, suloisimpia joululauluja unohtamatta!

Tämä ilta on ihanaa ja jännittävää seurattavaa myös ilman henkilökohtaista yllätystä. Voit heittäytyä yksin, yhdessä tai vaikka isommalla seurueella tunteellisen illan jännittäviin  pyörteisiin.

Katja Elle, laulu
Teemu Nikali, piano
Saimi Hoyer, tarinat

***

Aikataulu:
klo 19:00 Kolmen ruokalajin jouluinen illallinen
klo 20:00 Jouluinen maistelulautanen
klo 21:00 Konsertti

Liput:
73 €/hlö, sisältäen kolmen ruokalajin jouluisen illallisen ja konsertin
38 €/hlö, sisältäen jouluisen maistelulautasen ja konsertin
18 €/hlö konsertti

Varaukset ja tiedustelut:
+358 15 511 311

Tiedot

Päivämäärä:
17.12.2022
Aika:
19:00
Hinta:
18€ - 73€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto