Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

18.3.2023 Susanna Haavisto ”Tässä iässä – lauluja iästä ja elämästä”

18.3.2023 18:00 - 22:00

28€ - 79€

Susanna Haavisto tuo upean konserttinsa ”Tässä iässä – lauluja iästä ja elämästä” Hotelli Punkaharjuun lauantaina 24.9.2022.

40-vuotista taiteilijataivaltaan juhlivalta Susanna Haavistolta ilmestyi syksyllä 2014 pitkän tauon jälkeen uusi albumi TÄSSÄ IÄSSÄ. Albumin elämää moneen suuntaan peilaavia kappaleita trio on hionut huolella. Yhtye on hakenut ainutlaatuista yhteissointiaan jo vuosia ja muodostaa nyt ”pienen ison orkesterin”. Levylle on uusien laulujen lisäksi kaivettu menneisyydestä ennen levyttämättömiä kappaleita. Sävellyksistä vastaavat Anna-Mari Kähärä ja Juha Tikka, sanoituksista Susanna Haavisto, lisäksi mukana tekstihelmet Arto Melleriltä ja Markku Salolta.

Lauluissa puhutaan taaksepäin katsomisesta, lapsuudesta, vanhuudesta, parisuhteiden kivuista ja kasvustakin. Konsertissa kuullaan myös tärkeitä lauluja vuosien varrelta sekä usein koomisiakin elämän muistoja ja tarinoita, jotka kaikki voisivat alkaa sanoilla Tässä iässä…

Susanna Haavisto on kaikkien tuntema suomalainen näyttelijä, laulaja ja laulujen sanoittaja. Hän on tullut tunnetuksi mm. televisiosarjoista Naapurilähiö, Elämänmeno ja Soitinmenot.

Suvi Isotalo on lauluntekijä -muusikko ja teatterisäveltäjä. Isotalo on julkaissut kolme sooloalbumia ja säveltänyt lauluja muille artisteille mm. Susanna Haavistolle, Jonna Järnefeltille ja Gugi Kokljuschkinille. Isotalo on säveltänyt musiikkia useisiin näyttämöteoksiin ja toiminut sovittajana ja muusikkona mm. Matti Johannes Koivun levyillä.

***

Aikataulu:
klo 18:00 Kolmen ruokalajin illallinen
klo 20:00 Maistelulautanen
klo 20:30 Konsertti

Liput:
79 €/hlö, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen ja konsertin
44 €/hlö, sisältäen maistelulautasen ja konsertin
24 €/hlö konsertti

Varaukset ja tiedustelut: 
+358 15 511 311