Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

22.4.2023 Maaret Kallio & Katja Elle: Rakkaus-ilta

22.huhtikuu 18:30

Huom! Knipi jää pois illasta sairastapauksen vuoksi ja hänet korvaa sulosointuinen savonlinnalainen laulaja Katja Elle.

Rakkauden ilta vie sinut sanoin ja sävelin elämän suurimman voiman äärelle. Tässä illassa voit pysähtyä pohtimaan rakkauden merkitystä koko elämänkaaressa ja ihmissuhteissasi joko yksin tai yhdessä kumppanisi tai ystävän kanssa. Kaipuu rakkauteen on ikuinen. Rakkaus on meissä se kohta, jossa herkimmin haavoitumme, mutta jossa myös parhaiten parannumme.

Maaret Kallion tietoa, tunnetta ja taitoa sisältävät sanat sekä Katja Ellen koskettavat ja herkät tulkinnat tutuista ja vähän tuntemattomammistakin rakkauslauluista vievät kuulijan syvälle rakkauden merkityksellisyyteen ja oivalluksien äärelle.

Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme.

Katja Elle on savonlinnalainen laulaja, jolle ominaista on herkkä, vahva ja läsnäoleva tulkinta. Hotelli Punkaharjussa Katja on yhdessä Saimin ja pianisti-laulaja Teemu Nikalin kanssa vetänyt suosittuja Yllätä hänet -tunnelmallisten laulujen iltoja. Katjaa säestää sielukas pianisti Maija Teikari.

Aikataulu:
18:30 Kolmen ruokalajin illallinen
20:00 Maistelulautanen
21:00 Maaret & Katja Elle: Rakkaus-ilta

Hinnat:
89 €/hlö, kolmen ruokalajin illallinen ja konsertti
59 €/hlö, maistelulautanen ja konsertti
34 €/hlö, konsertti

Lisätiedot ja varaukset:
puh. 015 511 311

Tiedot

Päivämäärä:
22.huhtikuu
Aika:
18:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto