Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

22.4.2023 Maaret Kallio & Knipi: Rakkaus-ilta

22.huhtikuu 18:30

Rakkauden ilta vie sinut sanoin ja sävelin elämän suurimman voiman äärelle. Tässä illassa voit pysähtyä pohtimaan rakkauden merkitystä koko elämänkaaressa ja ihmissuhteissasi joko yksin tai yhdessä kumppanisi tai ystävän kanssa. Kaipuu rakkauteen on ikuinen. Rakkaus on meissä se kohta, jossa herkimmin haavoitumme, mutta jossa myös parhaiten parannumme.

Knipin koskettavat kappaleet ja herkkä tulkinnan taito sekä Maaretin tietoa ja tunnetta sisältävät sanat vievät kuulijan syvälle rakkauden merkityksellisyyteen ja oivalluksien äärelle.

Maaret Kallio on laajasti seurattu kouluttajapsykoterapeutti, kolumnisti ja kysytty luennoitsija. Hänen sanansa antavat tilaa lukijan omille havainnoille ja vastalauseillekin. Hänen myötätuntoinen kiinnostuksensa ihmisenä olemisen kaikkiin puoliin luo oivaltavan ja sovinnollisen väylän oppia itsestämme ja toisistamme.

Emma-palkittu Knipi tunnetaan soolouransa lisäksi Egotripin perustajajäsenenä ja arvostettuna säveltäjänä. Hänen kiitelty soolodebyyttinsä ilmestyi syksyllä 2019. Tuorein albumi, niin ikään erinomaisen vastaanoton saanut ”Valoilmiöitä” on puolestaan edeltäjäänsä aavistuksen toiveikkaampi paketti erilaisia rakkauslauluja

Aikataulu:
18:30 Kolmen ruokalajin illallinen
20:00 Maistelulautanen
21:00 Maaret & Knipi: Rakkaus-ilta

Hinnat:

89 €/hlö, kolmen ruokalajin illallinen ja konsertti
59 €/hlö, maistelulautanen ja konsertti

Tiedot

Päivämäärä:
22.huhtikuu
Aika:
18:30

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto