Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

28.-30.10.2022 Johanna Oraksen maalauskurssi

28.lokakuu 10:00 - 30.lokakuu 14:00

390€ - 690€

Väriä keskelle vuoden pimeintä aikaa! Tule inspiroitumaan maalauksen ja tarinankerronan voimasta taiteilija Johanna Oraksen opissa. Anna harjumaiseman ja tunnelman tehdä taikansa, heittäydy itseilmaisun, luovuuden ja taiteen puhdistavalle voimalle ja astu hetkeksi kokonaisvaltaiseen ylellisyyselämykselliseen taidekuplaan.

Johanna Oras on kuvataiteen monilahjakkuus, jonka Taidekartano ja kesäateljee sijaitseen vain kivenheiton päästä Hotelli Punkaharjusta. Hän on opiskellut mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzenssä. Johanna Oras on palkittu useasti kansainvälisissä taidetapahtumissa ulkomailla ja kotimaassa.

Johanna Oraksen kohta 30-vuotinen ura hakee vertaistaan; hän on jatkuvasti hakenut uusia vaikutteita ja ideoita maalauksiinsa sekä on ainoita kuvataiteilijoita maassamme, joka on onnistuneesti brändännyt itsensä ja tuotteistanut taiteensa menestyksekkäästi.

Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään kolmepäiväisenä, joten ensimmäiset maalaussessiot alkavat jo perjantaiaamuna. Pidennettyyn viikonloppuun mahtuu enemmän aikaa taiteelle ja tietysti aikaa rentoutumiselle ja nautiskelulle.

Kekriä juhlitaan viikonlopun ajan peräti kahden upean konsertin merkeissä! Perjantaina koemme ”Kaikilla väreillä” konsertin, jossa puhuja Saimi Hoyer ja taiteilija Johanna Oras käsittelevät taiteen kautta elämänsä jälkiä sen kaikilla sävyillä; Saimi puhuen ja keskustellen, sekä Johanna yleisön katseiden alla maalaten ja improvisoiden. Taiteenmuotojen vuorovaikutus täydentyy artistien Heikki Salon ja Tuija Rantalaisen heittäytyessä musiikillaan mukaan näiden karismaattisten naisten sielujen syvänteisiin.
Lauantai-iltana vuorostaan Timo Lassy Trio tarjoilee maamme huippu jazz-musiikkia!

 Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö. Johanna johdattelee maalauksen saloihin antaen yksilöllistä ohjausta jokaiselle tarpeen mukaan ja näyttäen kädestä pitäen mm. värien sekoittamista.

Hinnat pe-su:
Yhden hengen huone 650 €/hlö
Kahden hengen huone kahdelle 550 €/hlö
Kahden hengen huone yhdelle 690 €/hlö
Sviitti kahdelle 600 €/hlö
Lisävuoteessa 420 €/hlö
Ilman majoitusta 390 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen ja ruokailut (aamiaiset, välipala x 2, lounas x 2, illallinen x 2), Johannan opastuksen & kurssin ohjelman ja Heikki Salon & Tuija Rantalaisen sekä Timo Lassy Trion konsertit.
Paikat maalauskurssille saat varattua verkkokaupastamme koodilla ”Oras2022”

***

Majoitustarjous kevyen illallisen kera torstaille:
Yhden hengen huone 155 €
Kahden hengen huone kahdelle 120 €/hlö
Sviitti kahdelle  150 €/hlö
Lisävuoteessa majoittuen 60 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen, aamiaisen sekä kevyen illallisen.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

Tiedustelut ja varaukset:
puh. 015 511 311

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto