Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

28.8.-1.9.2023 Sienineuvojakoulutus

28.elokuu - 1.syyskuu

815€ - 1165€

Vuoden tauon jälkeen Hotelli Punkaharju järjestää jälleen supersuositun sienineuvojan peruskurssin!

Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssi sopii myös heille, jotka haluavat järjestää ja opastaa sieniretkiä tai vain viedä harrastuksen uudelle tasolle ja syventää sienitietouttaan

Hotelli Punkaharjun sienineuvojakoulutus on oppisisällöltään perinteinen sienineuvojakurssi, jonka hyväksytysti suoritettuasi saat hyvät eväät sienien kaupalliseen poimimiseen ja kurssien pitämiseen. Koska Opetushallitus ja alan toimijat ovat halunneet luopua sienineuvoja-nimikkeen käytöstä, emme sellaista voi enää virallisesti myöntää, mutta kurssi on samansisältöinen kuin aiemmin, ja antaa kurssilaisille hyvät valmiudet sienten kaupalliseen poimimiseen ja poimijakursseja vastaavien kurssien suunnitteluun ja pitämiseen.

Opettajina toimivat biologi & sienikirjailija Jarkko Korhonen sekä biologi, keittiömestari & luonnonvara-opettaja Päivi Lehtonen.

Kurssi koostuu itsenäisestä opiskelusta, ennakkotehtävien tekemisestä ennen kurssia sekä lähiopetusjaksosta Hotelli Punkaharjussa ja sen ympäristössä käytännön harjoituksia tehden. Kurssista puolet vietetään maastossa, puolet teorian parissa. Tänä vuonna kurssilaiset pääsevät myös osallistumaan sieniristeilylle Pihlajaveden saaristoon ja harjoittelemaan retken vetämistä asiakasryhmille! Kurssin oppikirjana on Sienimetsästä markkinoille-kirja, jonka hankinta on välttämätöntä kurssin osallistujille. Kirja ei kuulu kurssin hintaan.

Opiskelun lisäksi pääset nauttimaan palkitun ravintolamme lounaista ja illallisista, päivittäin on mahdollisuus saunoa rantasaunan lempeissä löylyissä sekä pulahtaa Saimaaseen. Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, rentoutua laiturilla tai nauttia lasillisesta terassilla. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Sienineuvojakurssin on paikat on menneinä vuosina varattu aina täyteen jo ennakkoon, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

***

Majoitus täysihoidolla: 

Majoitus täysihoidolla ma-pe 4 yötä:

Metsähuone kahdelle 815€ /hlö
Metsähuone yhdelle 915 €

Hotellihuone kahdelle 928 €/hlö
Hotellihuone yhdelle 1035 €

***

Majoitus täysihoidolla su-pe 5 yötä:

Metsähuone kahdelle 885 € /hlö
Metsähuone yhdelle 1 015 €

Hotellihuone kahdelle 1 028 €/hlö
Hotellihuone yhdelle 1 165 €

Opetus alkaa maanantaina jo aamupäivästä, joten tarjoamme myös mahdollisuuden saapua Punkaharjulle jo sunnuntaina. Sunnuntai-iltana hotellin ravintola on kiinni, mutta majoitukseen kuuluu kevyt illallinen ja virvoke, joka annetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä (mukaan pakattuna).

Hinnat sis:
4 x tai 5 x yöpymisen valitussa huoneluokassa aamiaisella, 5 x lounas, 5 x välipala, 3 x illallinen, 1 x pitkä sieni-illallinen, opetuspäivän jälkeiset löylyt Hotelli Punkaharjun rantasaunassa, opetuksen, retket, sieniristeilyn sekä todistuksen kurssista.

Hinta ilman majoitusta

425 €/hlö, sisältäen opetuksen, retket, sieniristeily, lounaat & välipalat, todistuksen kurssista.

Varaukset myyntipalvelumme kautta:
+358 15 511 311 / 

Sieniviikonlopun varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

Tiedot

Alkaa:
28.elokuu
Loppuu:
1.syyskuu
Hinta:
815€ - 1165€
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto