Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

4.3.2023 Punkaharju Soi ja Loistaa: Ilari Edelmannin sävellyksen ”Punkaharju” maailman ensi-ilta

4.maaliskuu 17:00 - 21:00

Vapaa pääsy

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina, keskellä hiljalleen väistyvää pimeyttä Punkaharju soi ja loistaa ennennäkemättömällä tavalla!

Säveltäjä ja pianisti Ilari Edelmann on kolmas säveltäjä Edelmann, joka säveltää Punkaharjulle musiikkia. Teos kuullaan ensimmäistä kertaa keskellä talvista harjumaisemaa, Hotelli Punkaharjulla, ja Ilarin sävellyksen kanssa pimenevässä illassa harjulla tanssahtelee Juhani Harjun suunnittelema valoteos.

Säveltäjä ja pianisti Ilarin Edelmannin isoisä Casimir Edelmann oli tunnettu ja hyvin pidetty kanttori sekä säveltäjä Punkaharjun kirkossa ja juurruttava juuri Punkaharjulle. Casimir sävelsi mm. Punkaharjun laulun sekä kastevirren, jota moni punkaharjulainen perhe on kuullut omissa kastajaisissaan.

Hänen poikansa, säveltäjä Toni Edelmann on myös tunnettu Punkaharjulla, jossa kävi koulunsa ja ollut musiikillisesti aktiivinen paikallisesti. Toni sävelsi teoksen METSÄ Luston avajaisiin, jossa Ilarikin oli nuorena poikana soittamassa isänsä rinnalla pianoa. Tonin kappaleet ovat muutenkin tunnettuja Suomalaisille eikä vähiten Samuli Edelmannin, hänen poikansa levytettyä vaiheet I ja II levyt.

Tapahtumassa nähtävän valoteoksen tekijä on Fiskarsilainen Juhani Harju, joka on runoilija ja arkkitehti. Hän on julkaissut useita runoteoksia ja mm. luonut Fiskars House konseptin.

Ennen ensi-iltaa on mahdollista tehdä pöytävaraus samppanjaillalliselle, jossa kuullaan myös muutaman kappaleen verran Toni Edelmannia Serafiina & Ilari Edelmannin tulkitsemana.

Tule kokemaan ainutlaatuinen sävelen ja valon juhla sekä nauttimaan hurmaavista kulinaristista elämyksistä Hotelli Punkaharjuun!

***

Ohjelma:

Punkaharju Soi ja Loistaa 4.3.2023

klo 17:00 Serafiina & Ilari Edelmannin esitys – Toni Edelmanin sävelin sekä viiden ruokalajin samppanjaillallinen, 99 €
klo 21:00 Punkaharju-sävelen ensi-ilta sekä valoteos (kesto: n. 15min), VAPAA PÄÄSY

Muutokset aikataulussa ovat mahdollisia.

Hinta:

99 €/ hlö, viiden ruokalajin menu samppanja- viinipaketin kanssa, Sefariina & Ilari Edelmannin esitys

VAPAA PÄÄSY KLO 21.00: Punkaharju sävel sekä valoteos (kesto: n. 15 min)  soivat ja tanssivat ulkona ravintolan terassilta avautuvalla harjulla järvelle päin.
Ensi-iltaa voi seurata ulkoa hotellin terassilta ja piha-alueelta.

***

Lisätietoa ja varaukset:
p. 015 511 311

Tiedot

Päivämäärä:
4.maaliskuu
Aika:
17:00 - 21:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto