Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

6.5.2023 Lavarunoklubi – Harri Hertell, Helena Sinervo & Elsa Tölli

6.toukokuu 18:00 - 22:00

10€ - 65€

Hotelli Punkaharjulla suuren suosion saavuttanut Lavarunoklubi esittelee maamme eturivin runoilijoita, jotka ammentavat tällä kertaa tärähtäneestä glamourista, turvallisesta lempeydestä sekä kielen loputtomista, kiehtoviin maailmoihin johtavista mahdollisuuksista. Toukokuun runoillassa kuullaan Finlandia-palkittua Helena Sinervoa, lavakarismastaan tunnettua nuoremman polven runoilijaa Elsa Tölliä sekä illan juontajanakin nähtävää, lavarunouden pioneeriksi tituleerattua Harri Hertelliä – lämpimästi tervetuloa runouden, ruoan ja toiveikkuuden iltaan!

Elsa Tölli
Elsa Tölli on runoilija ja esiintyvä taiteilija jolle elämän seikkailut, tärähtänyt glamour ja lava- adrenaliini ovat taiteentekemisen kipinöitä. Hän on tehnyt runovideoita ja -esityksiä erilaisille taidefestivaaleille, keikkaillut lavarunoilijana sekä ollut perustamassa yhteisöoppimista ja kulttuurihäirintää yhdistävää Lavarunoakatemiaa. Töllin esikoiskirja Fun Primavera ilmestyi omakustanteena 2020 ja se voitti Yleisradion Tanssiva Karhu -palkinnon.Töllin työskentelyssä keskiössä on elämää syleilyvyys, läsnäolo sekä vahva kollegiaalisuus. Parhaillaan hän kirjoittaa toista kirjaansa sekä työstää performanssia Nuoret 2023 -näyttelyyn.

Helena Sinervo
Kirjallisuuden rakastettu moniosaaja, taiteilijaprofessori Helena Sinervo tunnetaan suggestiivisena omien runojensa esittäjänä. Sinervo on julkaissut 12 runokokoelmaa, neljä romaania, kaksi saturomaania, yhden lastenrunokokoelman sekä kiitettyjä esseitä ja suomennoksia. Hän on saanut arvostettuja kirjallisuuspalkintoja, kuten Finlandian romaanista Runoilijan talossa, Tanssivan karhun runokokoelmista Ihmisen kaltainen ja Väärän lajin laulut sekä Aleksis Kiven rahaston elämäntyöpalkinnon. Hänen viimeisin runoteoksensa Merirequiem ilmestyi Otavalta tammikuussa 2022.

Harri Hertell
Harri Hertell (s.1985) on helsinkiläinen runoilija, spoken word –artisti, DJ ja kulttuurituottaja (AMK). Hertell on kirjoittanut seitsemän aikuisille suunattua runoteosta, joista tuorein Tiedän sen olevan rakkautta (Enostone) julkaistiin keväällä 2022. Teos käsittelee lapsiperhearkea poikkeusoloissa. Hertellin viimeaikaiset runot ovat pohtineet erityisesti vanhemmuuta sekä länsimaisen ihmisen luontosuhdetta. Vuonna 2020 julkaistu Kaikki tunteet sallittuja (Enostone) sai positiivisen vastaanoton mm. Helsingin Sanomissa. Vuonna 2021 Hertellille myönnettiin Uudenmaan taidepalkinto. Vuosien saatossa Hertell on esiintynyt useissa palvelutaloissa ja vuodesta 2019 lähtien hän on järjestänyt ikäihmisten parissa suosituksi noussutta Mummodiskon runolähetystä etäyhteyksin. Lähetyksessä Hertell esittää kotimaisia klassikkorunoja sekä yleisön omia runoja.

Hertellin runoja on käännetty useille kielille ja hänen tekstejään on julkaistu lukuisissa antologioissa sekä kirjallisuuslehdissä. Hertell on myös julkaissut neljä spoken word -äänitettä sekä useita puhemusiikkisinglejä.

***

Aikataulu:

klo 18.00 Kolmen ruokalajin illallinen
klo 19.30 Maistelulautanen
klo 20.30 Keikka

65 €, sisältäen kolmen ruokalajin illallisen sekä keikan
30 €, sisältäen maistelulautasen sekä keikan
10 €, keikka

Tiedustelut ja varaukset:

015 511 311

Tiedot

Päivämäärä:
6.toukokuu
Aika:
18:00 - 22:00
Hinta:
10€ - 65€
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto