Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Jazz in the Woods

1.huhtikuu - 2.huhtikuu

Kevään ensimmäinen Jazz in the Woods – majoituskampanja on täällä!

Nouse arjen yläpuolelle, kokemaan kevättalven auringossa kylpevä harjumaisema, nauti kauden parhaimmista lähiruokaherkuista sekä maailmanluokan jazzista. Tartu Hotelli Punkaharjun unohtumattomaan jazzintäyteiseen majoitustarjoukseen!

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazzartistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsahiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia. Hotelli Punkaharjun konsertissa Lassyn rinnalla esiintyvät basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarinen.

Kolmen ruokalajin illallinen alkaa 18.30, konsertti klo 21.

 ”Jazz in the Woods” majoitustarjous:

Hinta sisältää yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, aamusaunavuorot & aamiaisen hotellin päärakennuksessa, kolmen ruokalajin illallisen sekä lipun Timo Lassy Trion-konserttiin.

Hinta yhdelle, 1hh 198 €

Hinta kahdelle, 2hh 295 €

Hinta kahdelle, sviitti 349 €

Tarjous on voimassa vain 1.-2.4.2023. Mainitsettehan varausta tehdessänne tarjouskoodin ”Jazzinthewoods”. Majoitustarjouksen voitte hyödyntää vain tekemällä varauksen puhelimitse tai sähköpostitse suoraan hotellin myyntipalveluun.

Lisätietoja ja varaukset:
P. + 358 15 511 311

Tiedot

Alkaa:
1.huhtikuu
Loppuu:
2.huhtikuu
Tapahtuma tagia:
,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto