Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maaret Kallion Mielenrauhaa-viikonloppukurssi 8.-10.4.2022

8.4.2022 16:00 - 10.4.2022 14:00

590€ - 970€
Maaret Kallio

Kun valovoimainen Maaret Kallio ja Hotelli Punkaharju yhdistävät voimansa, on lopputuloksena ainutlaatuinen Mielenrauhaa-kurssi upeassa harjumaisemassa. Viikonlopussa ollaan läsnä niin mielessä kuin hetkessä kehoa kuulostellen, nautitaan harjun keittiön upeita makuja sekä hämmennytään pienistä ihmeistä.

Mielen rauhaa -viikonloppukurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä oman itsesi, elämäsi ja mielesi äärelle keskellä kaunista harjumaisemaa. Kurssin vetäjänä toimii kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, jonka ohjauksessa voit turvallisesti ottaa rauhallista aikaa elämäntilanteestasi riippumatta.

Tälle viikonloppukurssille olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet: väsyneenä, onnellisena, rauhattomana, kiireisenä tai levollisena. Viikonloppu koostuu Maaretin mielen rauhaa käsittelevistä luennoista, joissa pääset tarkastelemaan rauhaa esimerkiksi tunteista, kehosta, ihmissuhteista ja elämäntilanteestasi käsin.

Kaikki kurssin harjoitukset tehdään itsekseen ja omassa rauhassa, vaikkakin yhteisessä ryhmässä. Kurssilla ei ole minkäänlaista jakamisen vaatimusta, eli sinulla on lupa vetäytyä omien ajatustesi ja tuntojesi maailmaan rauhassa. Kurssiosuuksien aikana pyydämme sinua jättämään kännykkäsi huoneeseesi, jotta yhteisten osioiden aikana voimme rauhoittua tärkeimmän äärelle.

Lauantai-iltana pääset osallistumaan ainutlaatuiseen Toivon iltaan, jossa Maaret esiintyy yhdessä valovoimaisen tulkitsijan Waltteri Torikan kanssa. Maaretin puheet ja Waltterin laulut toivosta vievät sinut toivon syvempiin ulottuvuuksiin.

Lisäksi syvennytään metsämeditaatioon Tero Vänttisen johdolla sekä pääset kuulemaan Saimi Hoyerin hoivaavasta luontosuhteesta.

Lämpimästi tervetuloa hoitavan luonnon, mielen rauhan ja valloittavan hotellin syleilevään hoitoon huhtikuussa!

Mukaan tarvitset:

Maaretin kurssiluennoille ja harjoituksiin tarvitset ennen kaikkea mukavat ja lämpimät vaatteet, joissa sinun on erityisen hyvä olla. Ota mukaan myös muistiinpanovälineet.

Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina n. klo 16:00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 14:00. Tarkka ohjelma lähetetään kurssilaisille pari viikkoa ennen tapahtumaa. Viikonloppuun mahtuu 30 osallistujaa.

Hinnat pe-su: 

Kahden hengen huoneessa majoittuen: 690 €/hlö
Yhden hengen huoneessa majoittuen: 760 €/hlö
Sviitissä majoittuen: 750 €/hlö
Kahden hengen huone yhdelle 830 €/hlö
Sviitti yhdelle: 970 €/hlö
Lisävuoteessa majoittuen: 650 €/hlö

Ilman majoitusta 590 €/hlö

Hinnat sisältävät majoituksen & aamiaisen, ruokailut (välipala, 2 x lounas, 2 x illallinen), saunan kerran päivässä sekä ulkoporeammeen käyttö, Mielenrauhaa-viikonlopun ohjelman sekä Toivon-illan konsertin. Minimiosallistujamäärä 15 henkeä, maksimi 30 henkeä.

Varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

***

Varaukset ja tiedustelut:
015 511 311