Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pyhäinpäivän lempeä joogaviikonloppu – hiljaisuuden henkäys harjulla

4.marraskuu 17:00 - 6.marraskuu 12:00

390€ - 690€
Marraskuussa harju on jo hiljentynyt ja luonto laskeutuu lepoon. Tule nauttimaan tästä upeasta joogaviikonlopusta harjun utuisessa sylissä. Tässä vaiheessa vuotta on hyvä hetki pysähtyä ja kääntää huomio kohti omaa sisintä; kuunnella omaa kehoa ja mieltä, nauttia hetkestä ja ohikiitävistä ihmeistä.

Tämä viikonloppu sisältää hengittelyä metsän sylissä, laskeutumista hetkeen kehoa ja mieltä kuulostellen. Ohjelmassa on mm. hermostoa hellivää yinjoogaa, saunajoogaa, lempeää aamujoogaa sekä ohjattua meditaatiota.

Viikonlopun aikana liikutaan luonnossa ja kääriydytään lämpimiin viltteihin Keisarinnan tunnelmallisessa joogasalissa. Viikonlopun helmi on sunnuntain musiikkimeditaatio, tällaista herkkua on nimittäin vain harvoin tarjolla! Lisäksi koko viikonlopun ajan nautitaan keittiömme loihtimien huikeiden makujen äärellä.Tule hämmentymään pienistä ihmeistä lempeään joogaretriittiin harjulla.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero Vänttinen.

Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Viikonlopun aloitus on perjantaina n. klo 17:00. ja lopetus sunnuntaina n. klo 12:00. Tarkka aikataulu lähetetään osallistujille noin kaksi viikkoa ennen viikonlopun alkua.

Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Otathan mukaasi oman joogamaton sekä säänmukaisen varustuksen ulkoilua varten.

***

Hinnat:
Yhden hengen huone 650 €
Kahden hengen huone 550 €/hlö
Kahden hengen huone yhdelle 690 €
Sviitti 600 €/hlö
Lisävuode 390 €/hlö

Hinnat sisältävät joogaviikonlopun ohjelman, majoituksen, ruokailut (aamiaiset, välipala, 2 x lounas, 2 x illallinen), saunavuorot, sekä lauantain konsertin (julkaistaan pian)

Joogaviikonlopun varauksiin ja peruutuksiin sovelletaan Hotelli Punkaharjun teema- ja tapahtumapakettien erityisiä peruutusehtoja.

***

Varaukset ja tiedustelut:
+35815 511 311

Tiedot

Alkaa:
4.marraskuu 17:00
Loppuu:
6.marraskuu 12:00
Hinta:
390€ - 690€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto