Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

23.9.2023 ”Yllätä hänet” – Tunnelmallisten laulujen ilta

23.syyskuu 21:00 - 22:30

19€ - 39€

Kenet sinä haluaisit yllättää, miksi ja millä laululla?

”Yllätä hänet” on tunnelmallisten laulujen konsertti, jossa laulujen tekstit ja tulkinta sekä Katjan ja Teemun keskinäinen kemia ja musiikkiin heittäytyminen ovat pääosassa. Illan kruununa kuullaan koskettavia tarinoita ja lauluja yleisön joukosta sekä Katjan ja Teemun herkkiä duettoja.

Sulosointuinen savonlinnalainen laulaja Katja Elle ja äänellään ja olemuksellaan hurmaava pianisti-laulaja Teemu Nikali tulkitsevat sekä suosittuja, että harvemmin kuultuja rakkaus- ja muita lauluja. Hotellin rakastettu tunnelmanluoja Saimi Hoyer tuo lavalle yllätettyjen tarinat. Kolmikon saumaton yhteistyö on herättänyt paljon kiitosta ja ihastusta ja illoista on kasvanut suosittu perinne osaksi Hotelli Punkaharjun polveilevaa tarinaa.

”Yllätä hänet” – ilta on ihana kokemus ystävän, äidin, isän, rakastetun tai vaikka työkaverin kanssa, joko kaksistaan tai isommalla porukalla. Voit myös toivoa tärkeää laulua itsellesi.

Kenet sinä haluaisit yllättää tarinan ja sävelten keinoin? Hän voi olla kuka vain sinulle merkittävä henkilö. Mielitietty, mummo tai vaikka anoppi -sinä päätät!

”Yllätä hänet” – Tunnelmallisten laulujen iltaan haetaan nyt mukaan tarinoita lauluineen. Kerro meille kenet haluat illassa yllättää, miksi ja millä laululla?

Anna hänet ilmi 10.9.23 mennessä ja kerro toivelaulusi tarinanne kera lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Ilmoitamme mukaan valituille hakijoille ennakkoon henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tunnelmallisista lauluista, suurista tunteista, koskettavista yllätyksistä ja tarinoista!

Tämä ilta on ihanaa ja jännittävää seurattavaa myös ilman henkilökohtaista yllätystä. Voit heittäytyä yksin, yhdessä tai vaikka isommalla seurueella tunteellisen illan jännittäviin pyörteisiin.

Aikataulu:

klo 20:00 Maistelulautanen
klo 21:00 Konsertti (kesto n. 2 x 45 min + väliaika)

Liput:

39 €/hlö, sisältäen maistelulautasen ja konsertin
19 €/hlö konsertti

Lisätiedot ja varaukset:
puh. 015 511 311

Tiedot

Päivämäärä:
23.syyskuu
Aika:
21:00 - 22:30
Hinta:
19€ - 39€
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, Punkaharju
Savonlinna, 58450 Suomi
Puhelin:
+35815511311
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto