Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

2.-4.10.2020 NOVITAn neulontaretriitti Hotelli Punkaharjussa

Tulevana syksynä neulotaan yhdessä Punkaharjun upeissa maisemissa! Viikonlopun ohjelmassa on neulomisen lisäksi Saimi Hoyerin vetämä sieniretki sekä näytös sienivärjäyksestä. Neulomassa mukana on Novitan suunnittelija Sari Nordlund.

Lue lisää täältä.

9.10 Ilta Railin ja Saimin kanssa

Tervetuloa viettämään hurmaavaa iltaa kaikkien rakastaman meikkitaiteilijan, huikean voimanaisen Raili Hulkkosen ja hotellin emännän, muotimaailman mallin ja kameleontin Saimi Hoyerin seurassa. Illan aikana Raili ja Saimi kertovat vuosistaan muodin ja kauneuden maailmassa, heidän ystävyydestään, yhteisistä työkeikoista, luovuudesta, intohimosta, kommelluksista, iloista, suruista ja uran yhdistämisestä äiteyteen. Illan vieraat saavat esittää Railille ja Saimille kysymyksiä maan ja taivaan väliltä.

Lue lisää täältä.

10.10 Duo Salmenkivi ja Tossavainen

Duo on pieni, mutta hyvin sopeutuvainen ja taipuisa kokoonpano; vain kaksi laulajaa, akustiset kitarat ja mausteena huuliharppu. Ohjelmisto sisältää  tuttuja kotimaisia ja kansainvälisestikin tunnettuja kappaleita ja mukaan on valittu myös muutama vähemmälle radiosoitolle jäänyt kappale, jotka kuitenkin ansaitsevat tulla kuulluiksi. Varmaa on, että illan aikana pistetään jalalla koreasti ja tanssitaan hyvän musiikin tahtiin.

Lue lisää täältä.

10.10. Anne-Mari Pahkalan muotinäytös

Ylellisistä ilta-asuistaan tunnetun muotisuunnittelijan mallisto, Anne-Mari Pahkala Classics Collection saapuu Hotelli Punkaharjulle. Anne-Mari Pahkala Classics Collection on luotu vaatekaapin kulmakiviksi, niiksi luottovaatteiksi, jotka pelastavat kiireisen aamun ja tuovat itsevarmuutta, silloin kun sitä tarvitaan. Keittiömestari, villiruokavelho Sami Tallbergin suunnitteleman kolmen ruokalajin illallisen ohessa nautittavan näytöksen aikana Saimi ja Anne-Mari keskustelevat ajattomasta tyylistä, laadusta, oman vaatekaapin kulmakivistä sekä tietenkin siitä, miltä tuntuu pukea ylleen ylellinen uniikki iltapuku. Muotinäytöstä säestää musiikin moniosaaja Ilkka Vesioja ja illan aikana kuullaan myös savonlinnalaista Katja Elleä muutaman tunteellisen laulun verran.

Lue lisää täältä. 

10.10.2020 Hurmaannu ja hekumoi -viikonloppu Hotelli Punkaharjussa

Tervetuloa nauttimaan, hurmaantumaan ja hämmentymään kauneudesta, kohtaamisista ja yhteisistä hurmioitumisen hetkistä Hotelli Punkaharjussa. Lauantain aikana kaikkien rakastama meikkitaiteilija, huikea voimanainen Raili Hulkkonen antaa vinkkejä ehostautumiseen. Hotellin emäntä, muotimaailman malli ja kameleontti Saimi Hoyer vetää korkkarikoulua ja ravintolapäällikkö Max Kallinen laittaa mielen kuplimaan samppanjatastingillaan. Illan ohjelmassa nähdään muotisuunnittelija Anne-Mari Pahkalan ainutkertainen muotinäytös, jota Katja Hintsa säestää laulullaan yhdessä pianisti Ilkka Vesiojan kanssa. Päivä huipentuu rytmikkääseen Duo Salmenkivi&Tossavainen keikkaan. Pitkin päivää hämmennytään keittiömestari villiruokavelho Sami Tallbergin hekumallisista mauista.

Lue lisää täältä.

23.10. Heikki Salo ja Tuija Rantalainen – kaksi tarinan kertojaa

Lokakuussa Hotelli Punkaharjulla tunnelmoidaan loistavan musiikin ja inspiroivien esiintyjien seurassa kun Heikki Salo ja Tuija Rantalainen saapuvat harjulle.

Lue lisää täältä.

23.-25.10. Johanna Oraksen maalauskurssi

 

Suosittu Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään jälleen Hotelli Punkaharjulla.
Kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Varaa paikkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

24.10.2020 Saimin ja Johannan ilta

Tule mukaan Saimin ja Johannan iltaan kuulemaan ja keskustelemaan kahden voimanaisen elämästä ja ystävyydestä. Illan teemoissa keskustellaan niin luovuudesta, taiteesta ja taiteilijaelämästä kuin ystävyydestä, äitiydestä sekä luottamuksesta. Illan aikana nautitaan neljän ruokalajin illallinen.

Lue lisää täältä.

30.10.-1.11.2020 Lempeä joogaviikonloppu

Vuoden viimeinen joogaviikonloppu Hotelli Punkaharjulla tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Tämä myöhäissyksyn joogaviikonloppu järjestetään jo viidettä kertaa Hotelli Punkaharjun ainutlaatuisessa miljöössä. Nyt Pyhäinpäivälle sattuvana viikonloppuna kokoonnutaan olemaan, nauttimaan ja voimaantumaan.

Lue lisää täältä.

31.10. Karoliina Komulainen ja Markku Laakso – Klassinen ilta Hotelli Punkaharjulla

Pyhäinpäivää juhlistetaan Hotelli Punkaharjulla upean klassisen musiikin merkeissä. Kuopion kaupunginorkesterissa soittava kaksikko Karoliina Komulainen ja Markku Aro saapuvat harjulle hurmaamaan musiikillaan. Ilta sisältää sävelmiä säveltäjiltä kuten Piazzola, Glass, Morricone sekä Marin Marais. Myös improvisointia on luvassa. Joten varaa kalenteriin tilaa ja liity mukaan nauttimaan näistä musiikin helmistä ja hurmaavasta illasta.

Lue lisää täältä. 

27.-29.11.2020 Pieniä ihmeitä -joogaviikonloppu

Suuren kysynnän vuoksi tarjoamme marraskuun loppuun vielä yhden joogaviikonlopun! Pieniä ihmeitä -joogaviikonlopussa laskeudutaan pian koittavaan jouluun, nautitaan, rentoudutaan, ollaan läsnä hetkessä kehoa kuulostellen sekä hämmennytään pienistä ihmeistä. Viikonloppu tarjoaa upean kokemuksen kaikille aisteille ja samalla mahdollisuuden pysähtyä syksyisen harjun sylissä. Missä muualla voit kuulla upeaa Knipiä villasukat jalassa?

Lue lisää täältä.

9.12. Jarkko Tamminen Kuuleeko Punkaharju?- imitaatioshow

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?” -imitaatioshow rantautuu keskiviikkona 9.12.2020 Punkaharjulle.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Lue lisää täältä.

18.12.2020 Ruuskanen Railio Klubi: Hanhiniemi – Rauhala M.A.D.

Ruuskanen Railio Klubin vieraana tällä kertaa Pauli Hanhiniemen ja Ville Rauhalan M.A.D. – Melko Akustinen Duo. Klubikeikan aikana kvartetti soittaa poimintoja Hanhiniemen lauluista ja illan aikana kuullaan myös heidän upea YouTube-hitti ”Joki”.

Lue lisää täältä.