Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Johanna Oraksen maalauskurssi 25.-27.10.2019

Johanna Oraksen huippusuosittu maalauskurssi Hotelli Punkaharjussa on taas täällä!

Viikonlopun mittaisella kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana ja inspiroidutaan Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä. Vielä on muutamia paikkoja vapaana, joten varaathan paikkasi pian!

Lue lisää täältä.

Lempeä joogaviikonloppu 1.-3.11.2019

Viikonloppu tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Joogamuotoina viikonlopun ohjelmistossa ovat yin, slow flow sekä saunayoga.

Lue lisää.

Sami Saari & Jazzpojat sekä trumpetisti Mikko ”Gunu” Karjalainen feat Katja Nykänen 9.11.2019

 

Sami Saari & Jazzpojat sekä trumpetisti Mikko Gunu Karjalainen ja Savonlinnan oma artisti Katja Nykänen laittavat pikkujoulubileet pystyyn Hotelli Punkaharjulla.

Lue lisää täältä.

Welmu feat. MC Samppa 15.11.

Varaudu tanssimaan ”korkkarit kattoon”, kun viisihenkinen bilebändi Welmu laittaa bileet pystyyn perjantaina 15.11. Suomihitticovereista koostuva bileohjelmisto ja pääsolisti Katjan reipas ja räjähtävä lavaenergia yhdistettynä bändin tanakkaan ja rullaavaan soitantaan haastavat aremmankin kuulijan parketille.

Lue lisää täältä

ShoWhat – Suomen tunnetuin drag -show valloittaa Punkaharjun 22.11.2019

Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee pakkaavat paljettimekkonsa ja peruukkinsa ja saapuvat jälleen kerran Punkaharjun Valtionhotelliin.

Lue lisää täältä.