Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

17.9 Sieniristeily Saimaan saaristoon

Lähde Saimin matkaan tutustumaan Saimaan saariston sienimetsien aarteisiin.Lähtö Savonlinnan matkustajasatamasta m/s Elviiralla klo 9.30 ja paluu noin klo 16. Reitti  suuntautuu Savonlinnan eteläiseen saaristoon, Kesamonsaaren, Kokonsaaren ja Laukansaaren maisemiin. Perjantain 17.9 lähdöllä oppaina mukana sieniasiantuntija Jarkko Korhonen ja Saimi Hoyer.

Lue lisää täältä.

17.9. Katja Elle & Teemu Nikali

Katja Elle ja pianisti Teemu Nikali saapuvat ensimmäiselle yhteiskeikalleen Hotelli Punkaharjuun perjantaina 17.9. klo 21.

Lue lisää täältä.

18.-19.9.2021 Syyskuun sieniviikonloppu LOPPUUNMYYTY

Tämä on viikonloppu, johon kannattaa lähteä jo perjantaina osallistumalla sieniristeilyyn Saimaalla. Syksyn viimeisen sieniviikonlopun ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Virpi Laamanen. Viikonloppua emännöi Hotelli Punkaharjun sieniemäntä Saimi Hoyer.

Lue lisää täältä.

24.-26.9.2021 Niina Laitisen ja NOVITAn neulontaretriitti Hotelli Punkaharjussa LOPPUUNMYYTY

 

Tulevana syksynä neulotaan taas yhdessä Punkaharjun upeissa maisemissa! Viikonlopun ohjelmassa on neulomisen lisäksi Saimi Hoyerin vetämä sieniretki. Neulomassa mukana sukkakuningatar Niina Laitinen.

Lue lisää täältä.

2.10.2021 Tuure Kilpeläinen LOPPUUNMYYTY


Laulaja, muusikko ja lauluntekijä Tuure Kilpeläinen saapuu trumpetisti Mikko ’Gunu’ Karjalaisen yhteyeen vieraaksi erikoiskeikalle Hotelli Punkaharjuun. Tuure lupaa, että keikalla kuullaan hänen lempikappaleitaan henkilökohtaisen musiikillisen matkan varrelta sekä muutama tarkoin valittu helmi Tuuren omasta tuotannosta.

Lue lisää täältä.

22.-24.10.2021 Johanna Oraksen maalauskurssi LOPPUUNMYYTY

Kurssi järjestetään taas kolmepäiväisenä, joten ensimmäiset maalaussessiot alkavat jo perjantaiaamuna. Pidennettyyn viikonloppuun mahtuu enemmän aikaa taiteelle ja tietysti aikaa rentoutumiselle ja nautiskelulle. Perjantai-iltana istutaan Saimin ja Johannan kanssa illalliselle, jonka aikana selviää, miten suomalainen kansallismaisema Punkaharjulla on vaikuttanut näiden karismaa hehkuvien naisten luomisvoimaan. Lauantaina puolestaan rentoudutaan upean Mariskan keikalla. Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä, lounastetaan ja illastetaan yhdessä sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö.

Lue lisää täältä.

23.10.2021 Mariska LOPPUUNMYYTY

Taitava lauluntekijä ja karismaattinen esiintyjä Mariska saapuu Hotelli Punkaharjuun lokakuussa. Vain Elämää-sarjan uusimmalta tuotantokaudeltakin tuttu Mariska on noussut kauden suosikiksi upeilla tulkinnoillaan. Keikalla kuullaan Mariskan tuotantoa modernein akustisin sovituksin.

Lue lisää täältä.

30.-31.10. Tryffeliviikonloppu

Hotelli Punkaharju ylpeänä esittelee historiansa ensimmäisen tryffeliviikonlopun – tarjolla on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen sukellus tryffelien kiehtovaan maailmaan asiantuntijoiden opetuksessa, metsässä sekä lautasella.

Lue lisää täältä.

5.-7.11. Marraskuun joogaviikonloppu – pieni pysähdys, pyhä hetki

Perinteinen pyhäinpäivän joogaviikonloppu on täällä taas, joka on järjestetty Hotelli Punkaharjun ensimmäisestä syksystä lähtien! Marraskuisessa retriitissä nautitaan, rentoudutaan, ollaan läsnä hetkessä kehoa kuulostellen sekä hämmennytään pienistä ihmeistä.

Lue lisää täältä.

6.11. Marion Melnik – Satakielen siivin

Upeaääninen sopraano Marion Melnik saapuu toistamiseen harjulle ja aloittaa Hotelli Punkaharjun pikkujoulukauden!

Lue lisää täältä.

4.12. Pikkujoulut Welmun kanssa

Hotelli Punkaharjun pikkujoulut Welmun kanssa pistävät tanssijalan vipattamaan ja tempaamaan mukaan pikkujoulutunnelmaan. Ennen illallista on tarjolla myös pikkujoulukauden kuumimpia kauneus- ja meikkivinkkekä sekä mahdollisuus tutustua sesongin juomiin olut-tastingin merkeissä.

Lue lisää täältä.

18.12.2021 ShoWhat säihkyy taas Punkaharjulla

Suomen drag-taivaan kiintotähdet, Osku Heiskanen ja Jarkko Valtee, häikäisevät loisteellaan jälleen kerran Hotelli Punkaharjun joulukuun pimeyttä. Illan show’ssa Suomen alkuperäiset ja upeimmat setätädit marssittavat lavalle kaikki rakastetuimmat kotimaiset ja ulkomaiset hahmonsa vuosien varrelta sekä tapaamme joukon uusia ja ajankohtaisia, yllättäviä tuttavuuksia. Glamouria, hersyvää huumoria, paljettien säihkettä, suuria tunteita sekä tietysti yllätyksiä – sitä kaikkea on lupa odottaa tältä illalta. Esityksen nähneet voivat todistaa, että ShoWhat’n parissa arki taatusti unohtuu ja joulustressi laukeaa.

Lue lisää täältä.

30.4.2022 Jarkko Tamminen Kuuleeko Punkaharju?- imitaatioshow

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?” -imitaatioshow rantautuu vappuaattona 30.4.2022 Punkaharjulle.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Lue lisää täältä.

16.-23.5.2022 Elämäsi laulu®

Haluaisitko kerran elämässäsi tehdä laulun? Kepeän rallin tai rakkauslaulun aviopuolisollesi, ystävillesi, lapsille? Pelkäätkö, ettet osaa? Älä huoli, sillä toukokuun vehreydessä historiallisen kauniissa maisemissa se taatusti onnistuu. ELÄMÄSI LAULU®-kurssilla Hotelli Punkaharjussa sinulla on oppaanasi ensiluokkaiset valmentajat, Heikki Salo ja Tuija Rantalainen. He takaavat, että kotimatkalla sinulla on matkalaukussasi oma biisi, jonka olet sanoittanut ja säveltänyt ihan itse tai yhdessä ystäväsi kanssa. Sinun ei tarvitse osata laulaa tai soittaa mitään soitinta, voit silti tehdä laulun.

Lue lisää täältä.