Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

11.7. Marion Melnik TÄYNNÄ

Sopraano Marion Melnik esiintyy ainutlaatuisen pop up konsertin merkeissä, jonka ohjelmisto koostuu maailman tähtien kuten Sarah Brightman, Andrea Bocelli, Josh Groban lauluista ja kuuluisista melodioista ympäri maailmaa oopperasta musikaaleihin, Celine Dionista Abbaan. Taianomainen ilta, loisteliaan laulajan tulkitsemana, joka tuo yleisölle oman äänensä ja unohtumattomat sävelmät.

Lue lisää täältä.

17.7. Waltteri Torikka TÄYNNÄ

Suuren suosion saanut Waltteri torikan konsertti saa jatkoa, kun maestro astuu areenalle myös perjantaina 17.7. Waltteri Torikka, suuri ooppera- ja viihdemusiikin tulkki, pitää ainoat ja ainutkertaiset illalliskonserttinsa tänä kesänä täällä meillä Hotelli Punkaharjussa perjantaina 17.7. ja lauantaina 18.7.

Lue lisää täältä.

18.7.2020 Waltteri Torikka TÄYNNÄ

Waltteri Torikan tämän kesän ainoat konsertit järjestetään Hotelli Punkaharjussa perjantaina 17.7. ja lauantaina 18.7.2020.

Lue lisää täältä.

20.7. Finnforest Guerrilla One-Man-Band

Finnforest Guerrilla One-Man-Band vie kuulijat aikamatkalle vanhoihin savutupiin ja leirinuotioille muinaisten soitto- ja ruononiekkojen jalanjäljissä. Ohjelmisto koostuu Dan Anderssonin (1888-1920) runoihin tehdyistä uusista suomenkielisistä lauluista. Mukana on lisäksi vanhoja suomalaisia ja  suomennettuja irlantilaisia kansanlauluja sekä kokonaan omia lauluja.

Lue lisää täältä. 

24.-26.7. Johanna Oraksen maalauskurssi

Johanna Orasta pidetään innovatiivisena uudistajana, joka on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä, mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Johannan on opiskellut kotimaan lisäksi mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä. Kesäisin Johanna pitää ateljeetaan ja taidenäyttelyään Punkaharjulla – vain kilometrin päässä Hotelli Punkaharjusta!

Viikonlopun aikana inspiroidutaan Johannan ohjauksesta ja tarinoista sekä Hotelli Punkaharjun uniikista harjumiljööstä, lounastetaan ja illastetaan yhdessä sekä tietysti aloitetaan yksi tai useampi oma öljyvärityö.

Lue lisää täältä.

24.7. Saimin ja Johannan ilta Petri Lindroosin säestämänä

 

 

Tule mukaan Saimin ja Johannan iltaan kuulemaan ja keskustelemaan kahden voimanaisen elämästä ja ystävyydestä. Illan teemoissa keskustellaan niin luovuudesta, taiteesta ja taiteilijaelämästä kuin ystävyydestä, äitiydestä sekä luottamuksesta. Illan aikana nautitaan kolmen ruokalajin illallinen sekä kuullaan illan artistivieraan Petri Lindroosin kauniita sävelmiä.

Lue lisää täältä.

29.7 Vuokko Hovatta

Laulaja-näyttelijä Vuokko Hovatta konsertoi muusikkoystävineen Hotelli Punkaharjulla 29.7. Vuokko on valinnut tälle keikalle omia lempilaulujaan soololevyiltään Lempieläimiä, Liaani, Minä rakastan sinua ikuisesti ja Pysykää sängyssä sunnuntaisin. 
Mikko ’Gunu’ Karjalainen, trumpetti
Jarmo Saari, kitara

Lue lisää täältä ja varaa paikkasi.

1.8. Mert Otsamon muotinäytös

Mert Otsamo on suomalaisen muodin tämän hetkisiä kärkinimiä. Hänen asujaan on totuttu näkemään niin catwalkilla, suomalaisten huippuartistien päällä sekä Itsenäisyyspäivän Linnanjuhlissa.  Nyt Otsamon asuja nähdään jo toistamiseen Hotelli Punkaharjulla, kun hän saapuu kertomaan urastaan ja pitämään muotinäytöksen Hotelli Punkaharjussa. Näytöstä saapuvat säestämään huippumuusikot sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian, jotka ovat jo vuosia luottaneet Otsamoon omissa esiintymisvaatteissaan.

Lue lisää illasta täältä.

21.8. Sieniristeily Pihlajaveden saariston sienimetsiin

Lähde Saimin ja sieniasiantuntijan Jarkko Korhosen matkaan tutustumaan Saimaan saariston sienimetsien aarteisiin. Reitti  suuntautuu Savonlinnan eteläiseen saaristoon, Kesamonsaaren, Kokonsaaren ja Laukansaaren maisemiin. Päivän aikana tutustutaan eri sienilajeihin.

Lue lisää täältä.

22.-23.8.2020 Sieniviikonloppu Sami Tallbergin tahtiin

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin! Ohjaajina toimivat huippuasiantuntijat Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan myös villiruokaspesialisti Sami Tallbergin näkökulmaan sienet ravintonamme.

Lue lisää täältä.

24.-28.8.2020 Sienineuvojakoulutus LOPPUUNMYYTY

Kovasti kysytty sienineuvojakoulutus tulee taas Hotelli Punkaharjulle ja sopii mainiosti sieniharrastajille tai -ammattilaisille, jotka haluavat syventää tietoaan ruokasienistä, niiden poimintatekniikasta, käsittelystä, säilönnästä ja myynnistä sekä oppia tuntemaan vaarallisimmat myrkkysienet. Kurssin hyväksytysti suoritettuasi saat sienineuvojan tutkinnon. Opettajina toimivat Suomen parhaimmisto: Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen.

Lue lisää täältä.

28.8. Sieniristeily Pihlajaveden saariston sienimetsiin

Lähde Saimin matkaan tutustumaan Saimaan saariston sienimetsien aarteisiin. Reitti  suuntautuu Savonlinnan eteläiseen saaristoon, Kesamonsaaren, Kokonsaaren ja Laukansaaren maisemiin. Päivän aikana tutustutaan eri sienilajeihin.

Lue lisää täältä.

29.-30.8.2020 Suomen Luonnon päivän sieniviikonloppu

Syksyn toinen sieniviikonloppu. Ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Viikonlopun aikana tutustutaan metsien monipuolisiin aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä.

Lue lisää täältä.

11.-13.9. Lumoudutaan luonnosta

Syyskuun joogaviikonlopun aikana pidetään jalat tukevasti maassa, mutta pää pilvissä. Nautitaan yhdessäolosta, opitaan lempeyttä omaa kehoa ja mieltä kohtaan ja pidetään huolta itsestämme. Kuunnellaan hiljaisuutta ja ihan vain ollaan syksyisen harjun hellässä sylissä.

Lue lisää täältä.

12.9. Aino Venna

Pariisissa viime vuosina viihtynyt artisti Aino Venna keikkailee syyskuussa jälleen Suomessa. Venna on aina viehättynyt valon ja varjon taitekohdista ja johdattaa tulevilla keikoilla yleisön vielä varjoisimmille vesille. Esitystaiteen parissa maailmaa viimevuosina tiuhaan kiertänyt muusikko uskoo minimalistiseen ilmaisuun, jonka lisäksi kappaleissa on kuultavissa uusia sfäärejä ja lavalla nähdään entistä omaäänisempi tulkitsija.

Lue lisää täältä.

18.9.2020 Metsänhenki Hotelli Punkaharjulla

Metsänhenki tarina!

Metsänhenki tarina nyt videona! Kuvaaja; Silja Minkkinen!@Silja MinkkinenSILJA FILMAA

Gepostet von Metsänhenki am Montag, 10. September 2018

Lue lisää täältä.

18.9. Sieniristeily Pihlajaveden saariston sienimetsiin

Lähde Saimin ja sieniasiantuntijan Jarkko Korhosen matkaan tutustumaan Saimaan saariston sienimetsien aarteisiin. Reitti  suuntautuu Savonlinnan eteläiseen saaristoon, Kesamonsaaren, Kokonsaaren ja Laukansaaren maisemiin. Päivän aikana tutustutaan eri sienilajeihin.

Lue lisää täältä.

18.-20.9.2020 Saimaa Gastronomy – Sadonkorjuu viikonloppu

18.-20.9.2020 järjestettävä Saimaa Gastronomyn sadonkorjuu-viikonloppu tarjoaa monipuolisia herkkuja puhtaista ja tuoreista syksyn raaka-aineista. Järjestämme tämän Sadonkorjuu -teemaviikonlopun yhdessä muiden Saimaa Gastronomy -kohteiden, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano, kanssa. Hotelli Punkaharju on rakentanut hurmaavan ohjelmakattauksen ja lounas- ja illallistarjoilumme vievät kielen mukanaan.

Tutustu ohessa valinnaiseen ohjelmaamme täältä. 

19.-20.9.2020 Supersieniviikonloppu

Tämä on viikonloppu, johon kannattaa lähteä jo perjantaina osallistumalla sieniristeilylle Saimaalle ja Jyrki Tsutsusen Metsänhenki-illalliselle. Syksyn viimeisen sieniviikonlopun ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen.

Lue lisää täältä.

2.-4.10.2020 NOVITAn neulontaretriitti Hotelli Punkaharjussa

Tulevana syksynä neulotaan yhdessä Punkaharjun upeissa maisemissa! Viikonlopun ohjelmassa on neulomisen lisäksi Saimi Hoyerin vetämä sieniretki sekä näytös sienivärjäyksestä. Neulomassa mukana on Novitan suunnittelija Sari Nordlund.

Lue lisää täältä.

23.10. Heikki Salo ja Tuija Rantalainen – kaksi tarinan kertojaa

Lokakuussa Hotelli Punkaharjulla tunnelmoidaan loistavan musiikin ja inspiroivien esiintyjien seurassa kun Heikki Salo ja Tuija Rantalainen saapuvat harjulle.

Lue lisää täältä.

23.-25.10. Johanna Oraksen maalauskurssi

 

Suosittu Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään jälleen Hotelli Punkaharjulla.
Kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Varaa paikkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

30.10.-1.11.2020 Lempeä joogaviikonloppu

Vuoden viimeinen joogaviikonloppu Hotelli Punkaharjulla tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Tämä myöhäissyksyn joogaviikonloppu järjestetään jo viidettä kertaa Hotelli Punkaharjun ainutlaatuisessa miljöössä. Nyt Pyhäinpäivälle sattuvana viikonloppuna kokoonnutaan olemaan, nauttimaan ja voimaantumaan.

Lue lisää täältä.

31.10. Karoliina Komulainen ja Markku Laakso – Klassinen ilta Hotelli Punkaharjulla

Pyhäinpäivää juhlistetaan Hotelli Punkaharjulla upean klassisen musiikin merkeissä. Kuopion kaupunginorkesterissa soittava kaksikko Karoliina Komulainen ja Markku Aro saapuvat harjulle hurmaamaan musiikillaan. Ilta sisältää sävelmiä säveltäjiltä kuten Piazzola, Glass, Morricone sekä Marin Marais. Myös improvisointia on luvassa. Joten varaa kalenteriin tilaa ja liity mukaan nauttimaan näistä musiikin helmistä ja hurmaavasta illasta.

Lue lisää täältä. 

20.-22.11. Laura Paloheimo: Pöytälaatikosta kirjaksi kirjoituskurssi

On aika kaivaa käsikirjoitus esiin! Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimon Pöytälaatikosta kirjaksi -kirjoittamiskurssi jatkuu Hotelli Punkaharjussa.

Kaksi päiväisen kirjoituskurssin luennot, kirjoittamiseen innostavat tehtävät ja meditaatiot ohjaavat kurssilaiset jälleen käsikirjoituksen teemojen ja tärkeiden kohtausten äärelle. Kurssilla oppilaat kirjoittavat omia tarinoitaan eteenpäin. Luentojen ja teema-alustuksien aikana ideoidaan juonia yhdessä, kehitellään uusia maailmoja, irrotellaan tarinankerronnan mahdollisuuksilla, keskustellaan ja annetaan kaverille palautetta. Pääasia on hyväntuulinen tekeminen.

Lue lisää täältä.

21.11. Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi

Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi tarjoilee taidetta moneen makuun. Klubi on täynnä esityksellisyyttä, rytmiä ja ääntä. Luvassa on niin huumoria, yhteiskunnallisuutta kuin lempeyttäkin. Illan tähtinä loistavat Harri Hertell, Anja Erämaja sekä Johanna Nummela aka Nihkee Akka. Juontamassa mukana myös hotellimme oma helmi, Saimi Hoyer. Varaa paikkasi pikkujoulukauden inspiroivimpaan iltaan!

Lue lisää täältä.

9.12. Jarkko Tamminen Kuuleeko Punkaharju?- imitaatioshow HUOM! Uusi ajankohta

Jarkko Tammisen Kuuleeko Punkaharju -show on siirretty torstailta 30.4.2020 keskiviikolle 9.12.2020 Covid-19 epidemian vuoksi.

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?” -imitaatioshow rantautuu keskiviikkona 9.12.2020 Punkaharjulle.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Lue lisää täältä.