Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Saimaa Gastronomy – Joulun makuja viikonloppu 13.-15.12.2019

 

Saimaa Gastronomy Joulun makuja -teemaviikonloppu 13.-15.12.2019 tarjoaa joulun tunnelmaa, yhdessä tekemistä ja unohtumattomia makuelämyksiä. Järjestämme tämän Joulun makuja -teemaviikonlopun yhdessä muiden Saimaa Gastromy -kohteiden, Sahanlahti Resort, TeaHouse of Wehmais ja Tertin Kartano, kanssa.

Hotelli Punkaharju on rakentanut hurmaavan ohjelmakattauksen, ja lounas- ja illallistarjoilumme vievät kielen mukanaan. Tutustu ohessa valinnaiseen ohjelmaamme täältä.

Jouluinen konsertti – sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian 14.12.2019

Sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian konsertoivat ainutlaatuisella jouluisista sävelmistä koostuvalla ohjelmallaan. Ennen konserttia on mahdollista nauttia paikallisista herkuista koostuvasta illallisesta.

Lue lisää täältä.

Jouluolut-tasting 14.12.2019

Hoi hyvän oluen ystävät, nyt on oiva tilaisuus päästä maistelemaan mahtavia paikallisia oluita! Mustan Virran Panimon maistuva jouluolut-tasting järjestetään osana Saimaa Gastronomy Joulun makuja -teemaviikonloppua. Kerää kaveriporukka kasaan, ja tulkaa viettämään mukava iltapäivä paikallisen oluen merkeissä!

Lue lisää täältä.

Joulumakkarakurssi 14.12.2019

Tule tutustumaan makkaranvalmistuksen saloihin ja varaa paikkasi Ilkka Arvolan joulumakkarakurssilta, joka järjestetään osana Saimaa Gastronomy Joulun makuja -teemaviikonloppua. Kerää kaveriporukka kasaan ja varaa paikkasi suositulta kurssilta!

Lue lisää täältä.

Bel canto -naiskuoron jouluinen lounaskonsertti 15.12.2019

Naiskuoro Bel canton jouluinen konsertti kruunaa Joulun makuja -gastroviikonlopun tunnelmallisen sunnuntailounaan.

Lue lounaskonsertista lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun Lumoava Joulu 23.-26.12.2019

Hotelli Punkaharjun joulu tarjoaa viipyilevän rauhallista tunnelmaa, pieniä taianomaisia hetkiä, joulun tunnelmallisia säveliä ja valloittavia makuja. Koe unohtumaton joulun taika kansallismaisemassa! Tutustu joulupakettiimme täältä.

Unohtumaton uusi vuosi Hotelli Punkaharjulla 30.12.-1.1.

Hotelli Punkaharjun uusi vuosi on täynnä taianomaisia hetkiä, makuelämyksiä vailla vertaa sekä huippuluokan esiintyjiä. Tule ottamaan uusi vuosikymmen vastaan ja juhlimaan unelmien uutta vuotta Hotelli Punkaharjulle!

Lue lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun Uusi Vuosi ylpeänä esittää: Ruuskanen Railio Klubi -keikalla Antti Railio

Voice of Finland- voittajana tunnettu vahva tulkitsija Antti Railio saapuu  Ruuskanen Railio Klubin vieraaksi Hotelli Punkaharjun uuden vuoden juhlaan. Luvassa on intohimoista rock-iskelmää ja vain tätä keikkaa varten valittuja klassikkokappaleita. Ruuskanen Railio Klubi -keikalla lavalla esiintyvät Antti Railion lisäksi hänen luottokitaristinsa JC Halttunen sekä Ruuskanen Railio Klubin Maija Ruuskanen sekä Veera Railio.

Tutustu illan ohjelmaan ja varaa paikkasi Hotelli Punkaharjun unohtumattomaan uuden vuoden juhlaan täältä.

15.2.2020 Röyhkeyskoulu Jenni Janakka Aka Sosié

Itsensä vähättely ei pue ketään! Mutta mikä saa meidät kompuroimaan? Mikä jarruttaa? Ja miksi vaikka tiedostaa niin pirusti kaikkea, sitä päätyy kuitenkin vain toistamaan sitä samaa elähtänyttä kulttuuria?! Röyhkeyskoulu Show on hersyvän asennemuijauttava puheshow, joka yhdistelee taidokkaasti stand uppia, teatteria, tiedettä ja tosielämän tarinoita. Lavalla esiintyy kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka sekä vierailevana artistina Sosié.

Lue lisää täältä.

Trio Tanguango ja Juha Kotilainen 6.3.

Tangon sävelet hurmaavat maaliskuussa Hotelli Punkaharjun, kun Trio Tanguango ja Juha Kotilainen astuvat lavalle. Argentiinalaista ja vähän suomalaistakin tangoa esittävä kokoonpano tarjoaa tangon taikaa ihanan illallisen yhteydessä. Lue lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikot 15.2.-8.3.2020

Hiihtolomaviikoilla Hotelli Punkaharju on avoinna päivittäin ja tarjoaa luonnon rauhaa, saunan lämpöä ja herkullisia aterioita sekä paikallisille, että muille matkalaisille. Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikoilla pääset nauttimaan aktiviteeteista, kuten saunayogasta, ohjatusti tai voit hiihtää, luistella tai laskea pulkalla aivan omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit myös nauttia omasta rauhasta ja olla tekemättä yhtään mitään.

Tutustu Hotelli Punkaharjun hiihtolomaviikkojen ohjelmaan ja muihin liikuntamahdollisuuksiin täältä.

 

13.-15.3.2020 Johanna Oraksen maalauskurssi

Suosittu Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään jälleen Hotelli Punkaharjulla.
Kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Toiveesta kurssi järjestetään ensi kertaa kolmepäiväisenä.
Varaa paikkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

Energiaa, iloa ja valoa kevääseen 20.-22.3.

Koe maailman ihanin maaliskuu Harjulla liikkuen ja kaikesta kauniista nauttien. Hotelli Punkaharjun joogaviikonloppu tuo odotetun piristyksen pitkään talveen. Tiedossa on nautinto kaikille aisteille, täydellinen irtiotto arjesta. Lepoa sekä keholle että mielelle, mutta myös uusia ajatuksia, uutta energiaa ja voimaa kevääseen. Nyt annetaan lepoa aivoille ja hellitään ja pidetään huolta kehosta.

Lue lisää täältä

3.-5.4.2020 Laura Paloheimo: pöytälaatikosta kirjaksi kirjoituskurssi


On aika kaivaa käsikirjoitus esiin! Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimon Pöytälaatikosta kirjaksi -kirjoittamiskurssi jatkuu Hotelli Punkaharjulla. Kaksi päiväisellä kurssilla pureudutaan tarinan ytimeen. Tämä kurssi on mitä mainioin ”pöytälaatikkotapauksien” tohtorointia varten, tai ehkä jatkat jostain sellaisesta mitä olet jo kirjoittanut muilla kursseilla, voit tietenkin laatia kokonaan uuden tarinan ja aloittaa uuden tarinan parissa, anna kynän viedä!
Varmaa on että tällä kurssilla luovuus virtaa ja tekstiä syntyy!

Lue lisää täältä.

11.4.2020 Metsänhenki Hotelli Punkaharjulla

Metsänhenki tarina!

Metsänhenki tarina nyt videona! Kuvaaja; Silja Minkkinen!@Silja MinkkinenSILJA FILMAA

Gepostet von Metsänhenki am Montag, 10. September 2018

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Aino Venna 15.5.2020

Pariisissa viime vuosina viihtynyt artisti Aino Venna keikkailee toukokuussa jälleen Suomessa. Venna on aina viehättynyt valon ja varjon taitekohdista ja johdattaa tulevilla keikoilla yleisön vielä varjoisimmille vesille. Esitystaiteen parissa maailmaa viimevuosina tiuhaan kiertänyt muusikko uskoo minimalistiseen ilmaisuun, jonka lisäksi kappaleissa on kuultavissa uusia sfäärejä ja lavalla nähdään entistä omaäänisempi tulkitsija.

Lue lisää täältä.

Kevään villiyrtti- ja sieniviikonloppu 16.-17.5.2020

Vuoden 2020 sieniviikonloput käynnistyvät kevään spesiaalilla, villiyrtti- ja sieniviikonlopulla. Villiinnytään vihertävästä luonnosta, sen tarjoamista luonnonyrteistä ja kauden ensimmäisistä sienistä! Hotelli Punkaharjun palkitut sieni- ja villiyrtti-illalliset kruunaavat viikonlopun.
Lue lisää täältä.

26.-28.6.2020 Joogaa Saimaan rannalla

 

Kesä koittaa – on aika rauhoittua luonnon ääreen ja nauttia. Hotelli Punkaharjun kesäkuinen joogaviikonloppu vie sinut kauniin luonnon helmaan Saimaan rannoille. Kesän helliessä, voi joogasta nauttia vaikkapa hotellin laiturilla, rannalla tai lähisaaressa. Annetaan huolien hävitä kesätuulen mukana ja rauhoitutaan nauttimaan hetkestä.

Lue lisää täältä.