Tapahtumat

Hotelli Punkaharju tarjoaa elämyksiä ja tarinoita myös tapahtumien muodossa. Kutsumme vieraamme viihtymään kanssamme ympäri vuoden. Katso tarkemmat tiedot tapahtumakalenteristamme!

Trio Tanguango ja Juha Kotilainen 6.3.

Tangon sävelet hurmaavat maaliskuussa Hotelli Punkaharjun, kun Trio Tanguango ja Juha Kotilainen astuvat lavalle. Argentiinalaista ja vähän suomalaistakin tangoa esittävä kokoonpano tarjoaa tangon taikaa ihanan illallisen yhteydessä. Lue lisää täältä.

Hotelli Punkaharjun talvilomaviikot 17.2.-8.3.2020

Talvilomaviikoilla Hotelli Punkaharju on avoinna päivittäin ja tarjoaa luonnon rauhaa, saunan lämpöä ja herkullisia aterioita sekä paikallisille, että muille matkalaisille. Hotelli Punkaharjun talvilomaviikoilla pääset nauttimaan aktiviteeteista, kuten saunayogasta, ohjatusti tai voit hiihtää, luistella tai laskea pulkalla aivan omatoimisesti. Vaihtoehtoisesti voit myös nauttia omasta rauhasta ja olla tekemättä yhtään mitään.

Tutustu Hotelli Punkaharjun talvilomaviikkojen ohjelmaan ja muihin liikuntamahdollisuuksiin täältä.

 

13.-15.3.2020 Johanna Oraksen maalauskurssi

Suosittu Johanna Oraksen maalauskurssi järjestetään jälleen Hotelli Punkaharjulla.
Kurssilla pääset tutustumaan öljyvärimaalauksen saloihin taidemaalari Johanna Oraksen ohjaamana. Toiveesta kurssi järjestetään ensi kertaa kolmepäiväisenä.
Varaa paikkasi pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lue lisää täältä.

14.3. Duo Salmenkivi ja Tossavainen

Duo Salmenkivi ja Tossavainen on pieni, mutta hyvin sopeutuvainen ja taipuisa kokoonpano, joka tarjoaa vuorovaikutteisen illan tuttujen kappaleiden tahdissa. Yhteinen yli kahdenkymmenen vuoden mittainen taival esiintymislavoilla on luonut pohjan, joka sisältää esiintyjien itsensä näköisiä ja kuuloisia sovituksia tutuista ja lähes kaikkien tuntemista kotimaisista ja kansainvälisesti tunnetuista kappaleista.

Lue lisää täältä.

Energiaa, iloa ja valoa kevääseen 20.-22.3.

Koe maailman ihanin maaliskuu Harjulla liikkuen ja kaikesta kauniista nauttien. Hotelli Punkaharjun joogaviikonloppu tuo odotetun piristyksen pitkään talveen. Tiedossa on nautinto kaikille aisteille, täydellinen irtiotto arjesta. Lepoa sekä keholle että mielelle, mutta myös uusia ajatuksia, uutta energiaa ja voimaa kevääseen. Nyt annetaan lepoa aivoille ja hellitään ja pidetään huolta kehosta.

Lue lisää täältä

29.3.2020 Matkamiesten päivällisellä Tommi Korpela

Millaiseksi Hotelli Punkaharjun Matkamiesten pöytäseurue muuttuu, kun seuraamme istahtaa näyttelijä Tommi Korpela? Matkamiehet Tommi, Saimi sekä Punkaharjun historian asiantuntijat Leena ja Jyrki Paaskoski pitävät huolen siitä, että hotellin keittiön taivaallinen neljän ruokalajin päivällinen maistuu vieläkin paremmalta! Luvassa on tunteita, tuskaa ja rakkautta, ihmeellisiä kohtaamisia ja kummallisia kohtaloita. Tommi kertoo myös, mikä häntä vetää Punkaharjulle.

Lue lisää täältä.

3.-5.4.2020 Laura Paloheimo: pöytälaatikosta kirjaksi kirjoituskurssi


On aika kaivaa käsikirjoitus esiin! Kirjailija ja sanataideohjaaja Laura Paloheimon Pöytälaatikosta kirjaksi -kirjoittamiskurssi jatkuu Hotelli Punkaharjulla. Kaksi päiväisellä kurssilla pureudutaan tarinan ytimeen. Tämä kurssi on mitä mainioin ”pöytälaatikkotapauksien” tohtorointia varten, tai ehkä jatkat jostain sellaisesta mitä olet jo kirjoittanut muilla kursseilla, voit tietenkin laatia kokonaan uuden tarinan ja aloittaa uuden tarinan parissa, anna kynän viedä!
Varmaa on että tällä kurssilla luovuus virtaa ja tekstiä syntyy!

Lue lisää täältä.

4.4. Hotelli Punkaharjun lavarunoklubi

Harri Hertell, Anja Erämaja ja Jonna Nummela eli Nihkee Akka valtaavat lavan lauantaina 4.4. Hotelli Punkaharjulla. Luvassa on huumoria, yhteiskunnallisuutta ja lempeyttä kun tämä kova kolmikko pääsee ääneen. Juontamassa mukana tietysti hotellin oma helmi, Saimi Hoyer.

Lisätietoa illasta löydät täältä.

 

Hotelli Punkaharjun pääsiäinen

Hotelli Punkaharjun pääsiäinen tarjoaa hyvää oloa luonnosta, rentouttavia löylyjä rantasaunassa, jännitystä munanmetsästyksessä sekä aikaa arjesta irtautumiseen. Hotelli Punkaharju tarjoaa pääsisäisen ajan myös muuta oheisohjelmaa, joihin on mahdollista osallistua ennakkoilmoittautumisesta.

Lue lisää täältä.

11.4.2020 Metsänhenki Hotelli Punkaharjulla

Metsänhenki tarina!

Metsänhenki tarina nyt videona! Kuvaaja; Silja Minkkinen!@Silja MinkkinenSILJA FILMAA

Gepostet von Metsänhenki am Montag, 10. September 2018

Lue lisää ja varaa paikkasi täältä.

Olen Kokonainen-viikonloppuretriitti 24.-26.4.

Tervetuloa viettämään rentouttavaa ja voimaannuttavaa naisten kevätviikonloppua Punkaharjun luonnonkauniisiin maisemiin!

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattaja, Mariela Sarkima johdattelee osallistujat naiseuden voiman äärelle inspiroivien mielikuva-, kirjoitus- ja läsnäoloharjoitusten, lempeän liikkeen sekä ihanien rentoutus- ja hemmottelutuokioiden avulla. Tule mukaan päästämään irti stressistä ja kiireestä yksin tai yhdessä ystävän kanssa! Viikonloppu soveltuu kaiken ikäisille, et tarvitse aiempaa retriittikokemusta.

Lue lisää täältä.

30.4 Jarkko Tamminen Kuuleeko Punkaharju?- imitaatioshow

Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Punkaharju?” -imitaatioshow rantautuu torstaina 30.4.2020 Punkaharjulle.

Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen.

Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita.

Lue lisää täältä.

Aino Venna 15.5.2020

Pariisissa viime vuosina viihtynyt artisti Aino Venna keikkailee toukokuussa jälleen Suomessa. Venna on aina viehättynyt valon ja varjon taitekohdista ja johdattaa tulevilla keikoilla yleisön vielä varjoisimmille vesille. Esitystaiteen parissa maailmaa viimevuosina tiuhaan kiertänyt muusikko uskoo minimalistiseen ilmaisuun, jonka lisäksi kappaleissa on kuultavissa uusia sfäärejä ja lavalla nähdään entistä omaäänisempi tulkitsija.

Lue lisää täältä.

Kevään villiyrtti- ja sieniviikonloppu 16.-17.5.2020

Vuoden 2020 sieniviikonloput käynnistyvät kevään spesiaalilla, villiyrtti- ja sieniviikonlopulla. Villiinnytään vihertävästä luonnosta, sen tarjoamista luonnonyrteistä ja kauden ensimmäisistä sienistä! Hotelli Punkaharjun palkitut sieni- ja villiyrtti-illalliset kruunaavat viikonlopun.
Lue lisää täältä.

26.-28.6.2020 Joogaa Saimaan rannalla

 

Kesä koittaa – on aika rauhoittua luonnon ääreen ja nauttia. Hotelli Punkaharjun kesäkuinen joogaviikonloppu vie sinut kauniin luonnon helmaan Saimaan rannoille. Kesän helliessä, voi joogasta nauttia vaikkapa hotellin laiturilla, rannalla tai lähisaaressa. Annetaan huolien hävitä kesätuulen mukana ja rauhoitutaan nauttimaan hetkestä.

Lue lisää täältä.

9.7.2020 Luita, puita ja lusikoita

Luita, puita & lusikoita on mm. Hukkatilasta ja Metsänhengestä tutun kokki Jyrki Tsutsusen ja äänitaiteilija Tatu Rönkön uusi yhteistyö, jota voisi luonnehtia kokeelliseksi illalliseksi, tilataideteokseksi ja kollektiiviseksi maku- ja äänimaailmojen meditaatioksi.

Kyseessä on illallinen, jossa länsimaiset syömiseen liittyvät normit ja etiketit on käännetty päälaelleen. Miksi? Koska syöminen on aistillisesti moniulotteinen ja tilassa tapahtuva elämys, jossa maku-, kuulo-, tunto- ja hajuaistit ansaitsevat tulla herkistetyiksi, hämmennetyiksi, avatuiksi ja nivotuiksi yhteen. Haluamme siis sukeltaa syvälle ja tuoda uusia näkökulmia nautiskeluun.

Lue lisää täältä.

 

22.-23.8.2020 Sieniviikonloppu Sami Tallbergin tahtiin

Syksyn ensimmäinen sieniviikonloppu – tämän viikonlopun jäljiltä sormesi syyhyävät vasta aluillaan olevan sienisyksyn syövereihin! Ohjaajina toimivat huippuasiantuntijat Jarkko Korhonen ja Tea Von Bonsdorff. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan myös villiruokaspesialisti Sami Tallbergin näkökulmaan sienet ravintonamme.
Lue lisää täältä.

 

29.-30.8.2020 Suomen Luonnon päivän sieniviikonloppu

Syksyn toinen sieniviikonloppu. Ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Viikonlopun aikana tutustutaan metsien monipuolisiin aarteisiin, perehdytään sienten käyttöön ja opetellaan tunnistamaan myös harvinaisempia ruokasieniä. Lue lisää täältä.

18.9.2020 Metsänhenki Hotelli Punkaharjulla

Metsänhenki tarina!

Metsänhenki tarina nyt videona! Kuvaaja; Silja Minkkinen!@Silja MinkkinenSILJA FILMAA

Gepostet von Metsänhenki am Montag, 10. September 2018

Lue lisää täältä.

19.-20.9.2020 Supersieniviikonloppu

Tämä on viikonloppu, johon kannattaa lähteä jo perjantaina osallistumalla sieniristeilylle Saimaalle ja Jyrki Tsutsusen Metsänhenki-illalliselle. Syksyn viimeisen sieniviikonlopun ohjaajina toimivat huippusuositut asiantuntijamme Jarkko Korhonen ja Lasse Kosonen. Lue lisää täältä.